12316971501353788406.png
  • derrick
    Én is láttam, ezek szerint Te is a "Hangyák a gatyában" :)) Hát persze efitmaster nekem is van mit takargatni valóm a gatyómban. Sajna ki ment a divatból a glottgatyó. Olyan szép az élet még glottgatyó nélkül is, nem szorít :)) Haver egy kezemen meg tudnám számolni az itteni nickes adatlapokon hánynak van odaírva a tajszáma. Az egyik talán Te vagy? Ha nem is tetted volna közzé, akkor is nyílt titok. Ha nem gond hagyjuk a hangyákra a kutakodást, nagyon dolgos nép és fáradhatatlan. Rátapintottál, nem érdekel senkit sem ki is derrick, a lényeg hogy páran a hangyabolyból rühellik a komát. Nem gond, mert nem érdekel. Látom a verebekről rosszak az élővilágos iskolai tanulmányaid, csak hogy én egy fecskeféléről írtam (nézd csak meg 6616-os bejegyzés), az pedig nemes madárka, s nem szokott csúsztatni. Talán veszi a fáradságot, és megírja ő maga hogy is volt a sztori. Akkora lesz csak
    koppanás. Csípem az iróniádat, persze hogy a világon valaha élt legfontosabb testépítője mindig az akit pernye/pillanat a céged támogat-gat-gat :)) Dudás már nem az. De vajon Berkes László jövőre is az lesz! Annyi koppanás volt már, hogy a Diegos fiúk nem győzik cserélni a járólapokat gumiszőnyegre. Feldobok egy húszast, hogy jövőre a dolgos kis hangyák azt sem fogják tudni ki volt Berkes Laszló, míg a még egy versenyt sem nyert Dudásról olvashatsz még. De ne a Blikkben keresd :)))