-
efitmaster #6641 Én a hangyákkal vagyok ugyanígy, mint te a verebekkel.
Azok meg rólad mondanak mindig mást, mint amit te mondassz magadról, derrick.:))) Van valami rejtegetni valód?:)) Mert még a nevedet sem tudja itt senki.(bár nem hiszem hogy sokat számítana, úgyhogy ne is mondd meg)
ja, a névtelen verebek mindíg máshogy és jobban ismerik a történeteket. A verebek nagyon komolyak, értékesek és megbízhatóak és olyan újságokat szoktak kiadni, mint szines mai lap, blikk, sztory magazin... és rettentő szavahihetőek. Nincs náluk értékesebb ember manapság. Szeretik kavarni a szart bárhol, ahol megjelennek, más dolguk sincsen, mivel az életben is nagyon komolyan veszi őket mindenki. A verebek a legjobban azokat a sztorikat ismerik, amiknél ott sem voltak soha, de a történeteket ők ismerik igazán csak.:))) és persze mindenki hazudik, csak ők nem.:))
Lássuk az újabb poénodat derrick.:))) Ami a világ valaha élt legfontosabb testépítőjéről szól, Dudás Antal szpozorációjáról 2005-ben.:)
Szóval, hogyan ért véget a sztori a madarad szerint? Halljuk a hihetetlen igazságot. Én is meg akarom ismerni a sztorit, mert túl távol álltam és nem láttam rendesen.:))
Ha a veréb a sztorihoz még az emailjeinket is elküldené, amit Dudással váltottunk akkoriban támogatásról, akkor mégjobb lenne. Ha nem küldi el, akkor majd én bemásolom őket ide, ha akarod.
Egy emailt nem tudok bemásolni csak derrick, amiben Enigma jelzi nekünk, hogy köszöni az eddigi támogatásunkat szépen, de mostantól a biotech weboldalán írja a naplóját tovább, sorry, és elnézést kér, hogy egy versenyt nem nyert 2005-ben sem meg.(meg talán még soha) Ezt az emailt csak azért nem tudom bemásolni, mert nem született meg soha.
Erről mit tud a verebed?