33479
12316971501353788406.png
  • derrick
    mucsácsó, ez érdekesnek ígérkezik.
    efitmaster egyik szponzorált sztárja
    mire nem jó az iwiw

ja most látom még béci meg Mészáros Laci harca

• PyRex
    leírtam a vélényem, faszomért nem lehet ezt elfogadni de komolyan. nem kell egyetérteni, de nem kell nekem esni. htxvm!
  • jazzy
    Nem spanolás céljából hanem inkább erőgyűjtés de általában jól kifújom magam jó erősen ráfogok a rúdra / súlyra és összeszorítom a fogam..
    Bár ez általában főleg fekvenyomásnál jön elő, nameg hátazásnál, lábazásnál, ezek az igazán kemények nekem:)
  • BodyMan
    micsoda: hogy ki milyen fehérjét hol mennyiért kap?
  • Brolly
    Ti hogy szoktátok felspanolni magatokat, persze ha szoktátok, én úgy érzem hogy ha kedvenc számom jön, akkor sokkal jobban megy, meg azt is kipróbáltam amit Coleman:D és az is bevált!!xD
  • FOXX supreme
    De kúrva unalmas
  • jazzy
    Szerintem ezen a képen pont nem ő néz ki jobban, de ez szubjektív.
    Szerintem pont hátulról jobb Berkes.
  • jazzy
    Nekem nem jelent meg ott kép, bocsi, törölve!
  • efitmaster
  • Hmmmmmm
    lesz valamikor beszélőverseny ... Szőke meg a másik humorista is indulnak asszem... de ha Derrick is beszál MIért Dudás Antal a legjobb című monológjával a többiek akár haza is mehetnek...
  • mokate
    Az én (nem hozzáértő) véleményem szerint: A Dudás Anti elölről tényleg úgy néz ki, mint egy szobor - szimmetria, forma, kerekség, tömör és száraz. De nem a barnítótól! Igen, lehetne nagyobb is, persze... Hátulról a Berkes Laci jobb! Tény. Nagyobb, vastagabb, mélyebb, tagoltabb, tényleg brutál tömör és száraz. Na de a Dudás Antinak azért nem volt olyan rossz háta! Jobb a Berkes Laci hátulról, mint a Dudás Anti, de nem szakadéknyi a különbség! Heló! A keresztszálkás farizomról, meg megint csak mehetne a vita... A Berkes Lacinak megvan a Dudás Antinak (még) nincs - lehet nem is lesz soha! Bár tényleg nagyon fontos, akárcsak esztétikai szempontból is! De az nem visz el egy kondíciót - legalábbis nem kellene... Mert hogy a Berkes Lacinak jobb a háta, mint a Dudás Antinak az tény, de hogy annyival...? Ki hogy látja! Elölről viszont annyival jobb a Dudás Anti a Berkes Lacinál, hogy el kellet volna vinnie a fordulót - ha már a hátsó pózoknál az ekkora különbségek döntöttek... Nagyon valószínűnek tartom, hogy itt is, mint oly sok esetben máshol-máskor a tömeget állították szembe pontozáskor a szimmetriával és esztétikummal. Talán… Ki tudja… Valaki biztos, nem igaz?!
  • mokate
    Neked van bajod! Esküszöm! "lehet, hogy csak a barnaság miatt néz ki jobbnak." Miiiii????!! Mivaaa?!
    pyrex, ezt te sem gondoltad komolyan!?
  • info
    ezt az idétlen ökröt a hülye animál giftjével meg a házigazda tötölhetné, mert azért ez a fasz mutogatás egy kicsikét gusztultalan
    ki ez brrr?
  • info
    Nem vitás Dudás az első igazad van efitmaster

• efitmaster
    Én a hangyákkal vagyok ugyanígy, mint te a verebekkel.
    Azok meg rólad mondanak mindig mást, mint amit te mondassz magadról, derrick.:))) Van valami rejtegetni valód?:)) Mert még a nevedet sem tudja itt senki.(bár nem hiszem hogy sokat számítana, úgyhogy ne is mondd meg)

ja, a névtelen verebek mindíg máshogy és jobban ismerik a történeteket. A verebek nagyon komolyak, értékesek és megbízhatóak és olyan újságokat szoktak kiadni, mint szines mai lap, blikk, sztory magazin... és rettentő szavahihetőek. Nincs náluk értékesebb ember manapság. Szeretik kavarni a szart bárhol, ahol megjelennek, más dolguk sincsen, mivel az életben is nagyon komolyan veszi őket mindenki. A verebek a legjobban azokat a sztorikat ismerik, amiknél ott sem voltak soha, de a történeteket ők ismerik igazán csak.:))) és persze mindenki hazudik, csak ők nem.:))

Lássuk az újabb poénodat derrick.:))) Ami a világ valaha élt legfontosabb testépítőjéről szól, Dudás Antal szpozorációjáról 2005-ben.:)

Szóval, hogyan ért véget a sztori a madarad szerint? Halljuk a hihetetlen igazságot. Én is meg akarom ismerni a sztorit, mert túl távol álltam és nem láttam rendesen.:))

Ha a veréb a sztorihoz még az emailjeinket is elküldené, amit Dudással váltottunk akkoriban támogatásról, akkor mégjobb lenne. Ha nem küldi el, akkor majd én bemásolom őket ide, ha akarod.

Egy emailt nem tudok bemásolni csak derrick, amiben Enigma jelzi nekünk, hogy köszöni az eddigi támogatásunkat szépen, de mostantól a biotech weboldalán írja a naplóját tovább, sorry, és elnézést kér, hogy egy versenyt nem nyert 2005-ben sem meg.(meg talán még soha) Ezt az emailt csak azért nem tudom bemásolni, mert nem született meg soha.

Erről mit tud a verebed?
  • efitmaster
    szerintem is dudás bodó berkes. derrick, ezen közöttünk nincs vita. De ez magánvélemény.:))
  • derrick
    kösz efitmaster, hogy erre a fórumra tetted fel a képeket. Igen nekem túl messze van a másik fórum, de ha már itt vagy, nézd meg ;-))) olvastam az iwiwen, kukkants már ide, ert Bodó Imi is itt van a szabadjával.
    Meg lehet, hogy át kell értékelnem az előzőeket.
    Dudás-Bodó-Berkes.
  • derrick
    Mire golndolsz haver, hát ha tudok segíteni. BB huuura vagy a BB Komcsira. Az egyik sárgában vírit és néha hablatymegy és olyan jóízű trágárságokkal, hogy van egy feketében viritó ami túl tesz még ezen is. Az is huuura végződik. Haver Te is szoktál válaszolgatni mint edző, most a huuun vagy a komcsin :)) És ez a Chad harcos nem szokott néha elküldeni a melegebb oldalakra, már megint hülyeséget írok éghajlatra? ;-)) Á inkább iszok egy Biotec-peckes turmixot, most kaptam ajándékba egy extremefittes korsót, tök jól mutat a Sciteces poháralátéten. :)))
  • derrick
    Bizony bizony vannak még szarrági madarak, és lassan már mind védett lesz. Nem azért mert kihalófélben vannak, á a rossebeket, ezek jobban szaporodnak, mint a kis verebek, akik tudod szemtelenek, (talán mert van mire, ez sem mondható el sok védett madárról), de az egyik ezt a történetet másképp ismeri. Ezért tettem fel a kérdést. A poént most nem akarom lelőni, mert egy fecske nem csinál nyarat, és ezt meghagyom egy olyan válaszadónak aki szerintem vette a célzást és megválaszol.
  • derrick
    Hű ha ez azért már komoly :)) Mindig mondták a rokonok - tudod akik itt klonozva is vannak - még sokra viszi Isten a dolgodat. Abban az esetben semmi akadálya, ha balról Huber, jobbról pedig Drugs Bunny is kap egy sámlit :))) De csak sámlit :)))
  • jazzy
    Szerintem is egyértelműen Berkes. Egyedül a hasa.. de szerintem a combhajlítója sem az igazi már amennyire látszik.
  • PyRex
    ok, enigmának vékonyabb a dereka meg jobb a hasa, meg talán a vádlija is, de az lehet, hogy csak a barnaság miatt néz ki jobbnak.
  • PyRex
    pontosan, emellett a karja is vastagabb, legalábbis a képeken nagyon úgy tűnik, meg a csuklyája is jobb meg a válla is szélesebb :) szóval akkor miről beszélünk? :D
  • somati
    Struktúrálisan az Enigma sztem jobban néz ki, de a Berkesnek kicsit nagyobb az izomtömege és keresztszálkás a segge, ami elég sokat számít. A háta is szélesebb, és a combja is kicsit vastagabb, legalábbis itt úgy tűnik.
  • PyRex
    egyéni vélemény de berkes "hófehéren" is jobbnak tűnik összességében...
  • PyRex
    ok, csak az a gond, hogy többet mérni könnyen lehet, de kevesebbet hogyan...???
  • efitmaster
    Kaptam még pár viszonylag jó képet a versenyről. Köszönet a Pump&Flex-nek érte!
    Szóval, hogy derrick is boldog legyen. Előlről hátulról Berkes és Enigma a szinpadon. Mások pedig, akik szerették volna összehasonlítani maguk is őket, hát valamennyit ezek a képek talán visszaadnak a versenyből.

Mind a kettőnek van erőssége és gyengesége. Berkes Laci barnítása tényleg rettenetesre sikerült. Enigma, mint egy szobor mellette. Kinagyítottam kicsit pár képet, de nem lehet ide jobb minőségben feltölteni ezeket sajnos.
    Nem az extremfit fórumra teszem fel őket, hanem ide, hogy derricknek ne kelljen fáradnia a kattingatással.:))

• mokate
    Ééééén?? Ne viccelj!! Mindegyikben!!! Sőt, van ott saját topicom is! Chad Nicolsnak szoktam időnként feldobni egy két tanácsot a legújabb stackekkel kapcsolatban, vagy csak egyszerűen válaszolok neki, ha megakad valakinek a felkészítésében... De most komolyan! A két oldalt nem tudom egymástól megkülönböztetni…
  • efitmaster
    Tessék, itt egy újabb enigma-berkes forever kép.

remélem előjön:)
  • FOXX supreme
    örülök hogy ennyi komment van, de valami kis topikhoz tartozó téma nem lehetne? cuccok, videó, kis képanyag? hm?:)

• efitmaster
    abszolut nem mindegy!
    viszont a rossz mérések nem a mi hibánk, hanem a rossz statisztika oldalaké.

Az extremefit oldal egyébként nem ad el banner helyeket.
  • PyRex
    Most nem akarok kötekedni, de neked mindegy, hogy mondjuk 5 forint / megjelenés áron havonta 150 ezer bannermegjelenést, vagy 250 ezret adsz el? ;)
  • PyRex
  • efitmaster
    Nem pont ilyen egyszerű, de valami ilyesmi.

Néhányan jelentkeznek hozzánk. Néhányat mi kiválasztunk, mert úgy gondoljuk, hogy van közös jövőnk. Azok a mi termékeinket fogyaszják és ezt természetesen nyilvánosságra hozzuk. Kb. ilyen egyszerű. (minden szponzoráció kb. ilyen) (kivéve a győzikés meg hasonló kamu szponzorációk.)

Persze az élet ennél kicsit bonyolultabb...
  • efitmaster
    Mégiscsak havonta volt 50-60 ezer értékű kieg. támogatása tőlünk enigmának.

bocs, a sok változatért hirtelen, de ebben elég pontos akartam lenni és az email megállapodásunk szövegét visszakerestem 2005-ből, mivel erre már tényleg nem emlékeztem.
    Szóval kb. 8 hónapig támogattuk és havi 50-60 ezer értékű kieggel.
  • Brolly
    Azt megkérdezhetem hogy ez hogy működik, hogy van szerződés vagy vmi ami meghatározza hogy ennyi ideig nektek támogatni kell azt az embert akit ti akartok és akkor annak az embernek csak annyi a dolga hogy reklámozza és csak azt a tápkieget szedje amit tőletek kap?
  • efitmaster
    2 hónaponta 50-60 ezer értékű kieg. és nem havonta, mint ahogy korábban írtam.
  • efitmaster
    sorry,

A támogatási összeg kb. 250.000Ft értékű kieg volt enigmának arra az időszakra. Közben utánannéztem pontosan. Nehogy a szarrági verebek csiripelni kezdjenek.:))
  • efitmaster
    persze derrick nyugodtan kérdezhetsz bármit.

Szarrági sok van derrick, aki túl sokat képzeleg, ahelyett hogy ismerné a valóságot. Csakhogy a szarrági nem jön ide írni sajnos, de főleg nem néz a szemedbe mikor beszélsz vele.

Enigma volt az első akit támogatni kezdtünk. Annak idején elindította a naplóját a testmesteren és nekünk tetszett a dolog, mivel más akkoriban nem csinált ilyet. Ráadásul elszerettük volna kezdeni magyar testépítők támogatását akár kicsi dologgal is.

Plusz feltetettünk egy bannert a testmester oldal tetejére, hogy az oldalt is támogassuk valamivel és ők is minket. Elég olcsó volt a banner hely, de a látogatottsága is az oldalnak, szóval ahhoz képest megállapodtunk a tulajdonosával.(azóta és azelőtt se tett oda senki semmit rajtunk kívül.)Nem volt valami profi oldal és ahogy látom soha nem is lesz már az sajnos, mivel senki nem foglalkozik vele igazán. D akkoriban mi is elég nagy senkik voltunk ezen a területen. A termékeinket a kutya se ismerte akkor.

Szóval küldtünk egy emailt a testmester oldalnak, ahol enigma válaszolt és kért, hogy menjünk le személyesen a pulzus fitneszbe. Lementünk és megállapodtunk. Kapott kb. 500.000 Ft értékű kiegészítőt enigma tőlünk kb. egy év alatt 2005-ben(havi 50.000-ért választhatott bármit, amit akart kb. 10 hónapig.) Ennyi volt a sztori röviden.

Nem sok, de több mint a semmi magyar viszonylatban, úgy hogy rajtunk kívül akkoriban nem sok cég szponzorált(talán a scitec-et kivéve).(mi meg nagyon kicsik voltunk akkor itt.)

2006 elejétől azt láttuk, hogy enigma összeveszett a testmester tulajával és megállapodott a biotech -el, hogy a naplóját ott folytatja. Innen számunkra nem volt értelme a szponzorációnak. Ennyi a sztori. enigma nem hívott fel minket, csak szó nélkül átment a biotech-hez.
    Ő pedig részünkről csak annyit érzékelt, hogy a havi csomagja nem érkezik tőlünk tovább...

• derrick
    Bizalom ide vagy oda, most hadd válaszoljak én (gondolom csakk majd válaszol neked). Megkérdezhetjük azt az állításodat is, hogy a Dudás Antival hogyan is történt az elvállás? Mert a verebek ezek a szarrági kis fecskefélék mást rebesgetnek:)) A p...csába most szart le az egyik :)))