-
efitmaster #6609 Jó, bevallom hazudtam pyrex. Nagyon is szükségünk van az sg fórum reklámjára.:) Ezen áll vagy bukik a létünk.:) Hol lehet itt fizetni?:)))
Nézd pyrex, amikor leírtam az extremefit lapletöltési adatait, akkor gondolod nem voltam tisztában azzal, hogy itt bárki megnézheti és utánanézhet a statisztikáinknak?:))) Te, itt tényleg mindenki hülyének próbálja nézni a másik embert?
A másik dolog, hogy oldal letöltődésről beszéltem és nem látogatóról. A két adat teljesen más!
3 nyilvános statisztika méri(mérte eddig az oldalunkat éveken keresztül), tehát bárki megnézhette(ti) az adatokat és mind elég eltérőt mutat.
A best top kb. két hete teljesen új mérést használ és újraindult, tehát kb. 15-18 napos adatokat látsz most új méréssel az összes fitness oldalon, ami regisztrálva van rajta.
2 hete és azelőtt hónapokig a besttop kb. 200-250.000 oldalletöltést mért az utolsó 5 hónapra az extremefit oldalain. Azt írtam le.
De ha véletlenül csak 100.000 oldalletöltés egy hónapban akkor is köszönjük jól vagyunk. Ennyit akartam csak mondani ezzel.:)
Pár napja az oldalainkat a UK.nedstatpro méri, amit nagyon sok külföldi oldal használ, és ami nem nyilvános; és éppen azért változtattunk statisztika oldalt pár napja, mert nem tartottuk jónak a magyar stat. oldalakat.
a uk.nedstatpro napi kb. 4000-5000 oldalletöltést mér most pár napja, ami 120-150.000 oldalletöltést jelent, ami kb. hatodannyi látogatót jelent naponta.