33479
12316971501353788406.png
  • efitmaster
    derrick,

neked külön a nevedre készítünk egy széket is addigra.:))
  • derrick
    A bodybuilder comról van szó haver!!! Az más, ott tényleg fennt vagyok, de még nem tudtam irogatni, kevés az englise tudásom. Te melyik szekcióban vagy (Ronnie vagy Cutler) ;-)))
  • derrick
    Jó volt a válasz :))) Ki tudja?! A lényeg hogy Te sem vagy egy savanyú ember, ezt azért csípem benned :)))
    Végül is gyereknap volt vagy van már nem is tudom. TONNA BÉBIK még mindig ezen a bejátszáson mosolygok. Ja és van egy extremefittes kuponom, ami feljogosít, hogy a legközelebbi powerzoneba beléphessek VIP-es belépő :)))
  • threeman
    na ide is belinkelek egy kis idiotréninget :) konditanárnő jelenlétében felvett (az uccsó videó végén még a hangja is hallatszik), 100% nem-megjátszott
  • efitmaster
    csakkk,

egyébként megnézted a hungarian top ezer mérését is? ami szintén méri az extremefit -et. Az előző öt hónapban 50-60 ezer látogatót mutat. LÁTOGATÓ per HÓNAP. Ami oldalletöltődésben 5-6szor annyit jelent egy áruháznál.(egy portálnál általában többet) Tehát 200-250.000 oldalletöltést.

lecsekkelheted ezt is itt.:) ha már ennyire nem bízol meg bennem.:)
    {url=http://www.hungariantop1000.com/cgi-bin/statisztika.cgi?url=32252]extremefit stat - hun top 1000[/url]

egyébként ezek a statok tényleg szarok.:)
  • efitmaster
    bocs, az előző üzenetem csakkknak szólt elsősornban és nem pyrex-nek, mivel ö részletezte az oldalletöltést először.
  • efitmaster
    Jó, bevallom hazudtam pyrex. Nagyon is szükségünk van az sg fórum reklámjára.:) Ezen áll vagy bukik a létünk.:) Hol lehet itt fizetni?:)))

Nézd pyrex, amikor leírtam az extremefit lapletöltési adatait, akkor gondolod nem voltam tisztában azzal, hogy itt bárki megnézheti és utánanézhet a statisztikáinknak?:))) Te, itt tényleg mindenki hülyének próbálja nézni a másik embert?

A másik dolog, hogy oldal letöltődésről beszéltem és nem látogatóról. A két adat teljesen más!

3 nyilvános statisztika méri(mérte eddig az oldalunkat éveken keresztül), tehát bárki megnézhette(ti) az adatokat és mind elég eltérőt mutat.
    A best top kb. két hete teljesen új mérést használ és újraindult, tehát kb. 15-18 napos adatokat látsz most új méréssel az összes fitness oldalon, ami regisztrálva van rajta.
    2 hete és azelőtt hónapokig a besttop kb. 200-250.000 oldalletöltést mért az utolsó 5 hónapra az extremefit oldalain. Azt írtam le.
    De ha véletlenül csak 100.000 oldalletöltés egy hónapban akkor is köszönjük jól vagyunk. Ennyit akartam csak mondani ezzel.:)

Pár napja az oldalainkat a UK.nedstatpro méri, amit nagyon sok külföldi oldal használ, és ami nem nyilvános; és éppen azért változtattunk statisztika oldalt pár napja, mert nem tartottuk jónak a magyar stat. oldalakat.

a uk.nedstatpro napi kb. 4000-5000 oldalletöltést mér most pár napja, ami 120-150.000 oldalletöltést jelent, ami kb. hatodannyi látogatót jelent naponta.

• mokate
    A bodybuilder.com-ról! És nem a body.building.hu-ról... Ezt elbasztam! Én kérek elnézést!
  • PyRex
    Nézd, tulajdonképpen igazat mondott: valóban sem fizikailag, sem szellemileg nem vagyok vele egy súlycsoportban. Előbbiben feltételezem ő a jobb, utóbbiban én. Végülis ez 1:1, csak kérdés, hogy ez így jó-e neki... :)))
  • PyRex
    [látomcélbatalált]
  • csuszi
    derrick téged itt mindenki rühell.. amúgy a muszály az muszáj...
    bejössz vazzeg és egyből 3-at oltasz. mint mindig. nem 1 súlycsoportban, de ismerős ez a duma egy levélből amit bodyman-től kaptam ^^:):):):)
  • derrick
    Tonna BÉBIK tudtam eddig is hogy Béci jó fej csávó, muscleteam jó fej csávók, de hogy Dani is jó fej csávó azt most látom csak. Srácok nem kellett volna az ovisokat elüldözni :))) A székekből maradt valami:))) Naturálos nemzet ez jó duma Bécitől, ez olyan mint múltkor most muszály ez az, alfadomináns hímek :)))
  • derrick
    A klónos szöveggel eddig nem foglalkoztam, mert már olyan nagy lett a családom (bodyman a 85 éves nagybácsim, csakk az unokatesóm, info meg a romániai ősrokonom) A legutolsó agyszüleménye valakinek meg hogy mokate az egypetélyű önmagam. Azért ellenben már harapok, mokate barátom, hogy alapból valótlanságot állítassz. Ha csak azért dobtad be ezt az üres dumát, hogy csámcsogjon a jónép, akkor dobj egy privátlevelet és forumon kivül megbeszéljük, sőt akkor még én is handabandázom ezért :)))
    Baráti körömben tudják rólam, hogy elvetemülten gyűlölöm azt a fórumot, és lemondanék Bill Gates felkinált vagyonáról, sőt még Efitmaster muscletech kisüstilyét is szó nélkül meginnám, ha a hír igaz lenne. :)) A bulvárkacsa ellen nincs mit tenni, s nem is érdekel hogy a pórnép mit gondol erről, hogy én aki itt derrick nicken üzemel soha az életben nem voltam a BB forum tagja. Ergó onnét nem is rugtak ki.
  • derrick
    PyRex piros csikos vipes akárki, ez egy mindenki által független fórum (még te általad is) szerencsére. Várom a további köhögéseidet, csak tudod nem vagyunk egy súlycsoportban s ezért mellőzőm az értelmi vitát veled.

• PyRex
    Ehh és ez csak a Webstats volt, de a BestTop-on még siralmasabb a helyzet:

Utóbbi 7 nap látogatói : 2739
    Utóbbi 7 nap oldalletöltései : 27584
    Utóbbi egy hónap látogatói : 8880
    Utóbbi egy hónap oldalletöltései : 74068

74 ezer hol van a 250 ezerhez képest? A másik dolog pesig, hogy egyetlen webstatisztika mérő oldalt fogadnak el a komoly üzleti partnerek hitelesnek, ez pedig a medián. A mediánon viszont elég szigorúan történik a mérés, így általában elmondható, hogy egy best-top -on mért 75 ezres látogatottság a mediánon olyan 20-30 ezret fog mutatni (jó esetben). Ez sajnos saját tapasztalat!

Most ez elég szőrszálhasogatás volt, de ha valaki képes állandóan azzal érvelni, hogy 250 ezer / hó, akkor egy idő után az ember utána is néz és lám...! :)))
  • brrrbrr
    Nem okoznál meglepetést a sg statisztika közzétételével mert ellentétben egyesekkel van aki meg is tudja mérné egy oldal látogatottságát az más, hogy reklám az nem kell, se itt se máshol.
  • csakkk
    Állítólag az extremefit főoldalát 250.000-en töltik le havonta. Ezt már többször megírta valaki. Ezzel szemben a következő adatok olvashatók(mindenki álltal megnézhető adatok a neten nem titkos nem szabályellenes):

április hónap látottsága összesen: 103417
    új látogatók: 14483
    visszatérő látogatók: 88934

A márciushoz képest április némi visszaesés.

Májusi adatok 28-ig mértek
    új látogatók: 13795
    visszatérő látogatók: 80787
    összes elérés: 94582

Külön tanulmányt lehetne írni a látogatottság mérésének technikájáról. Akkor még érdekesebb adatot kapnánk. Mi számít 1 látogatónak naponta. A statisztika jó dolog, csak pl. olyan trükköket tudnék tenni amivel akár a havi 1 milliós látogatottságot is ki lehetne mutatni. Van ennek értelme? Nincs. S van értelme ilyen adatokkal előhozakodni? Nincs.

Balgaság azt gondolni, hogy azért mert látszólag csak pár ember irogat az sg-hu testépítő fórumára, akkor nincs is látogatottsága. Úgy hiszem meglepetést okoznék, ha közzétenném a nézettségét.

Idézet efitmaster:
    Nem hiszem, hogy kértem volna tőled, hogy reklámozd a Ronnie-s eseményt és azt sem hiszem, hogy

szükségünk lett volna rá. A Pesti Est azon a héten 240 ezer példányban jelent meg és az reklámozta.

Vagy az extremefit főoldal, ami 250.000-szer töltődik le havonta. Te tényleg úgy gondolod, hogy

szükség lenne a te reklámodra nekünk? Mert én nem gondolom úgy egyáltalán.
  • mokate
    Chatelek. Gondolom ( én ), ha elbasztam volna a lépést, kikurtak volna onnan! Gondolom...
    Majd megnézed és megmondod!
  • Gyúrógép
    "Dericket kibaszták a body.builder.hu-ról"
    És mér miket csinált?
    "engem ( még ) nem"
    És te miket csinálsz ott?
  • PyRex
    Jó azért őt is meg lehet érteni: már elege vana folytonos spamből...
  • PyRex
    "Dericket kibaszták a body.builder.hu-ról"

hehe, ha így folytatja innen is ki fogják...
  • mokate
    Ha rám céloztál, akkor árnyékra vetődtél baby! Bár azt hiszem ez elég nyilvánvaló! Ha nem győzött volna meg az, hogy eltér a stílusunk ( bár akárki tud két különböző stílusban írni ), akkor egy kicsit jobban olvasd el az alant levőket! Nem adtam derricknek igazat! Mindkettőnk véleménye egyezett bizonyos pontokon, de nem volt egy és ugyanaz! Mindazonáltal igazat adtam efitmasternek is abban, amiben igaza volt! Sőt elnézést kértem tőle, mert jogosan koppintott az orromra! Ez van, ezt meg nekem kell benyelni… Másfelől nem csak az SG fórumon írok! Dericket kibaszták a body.builder.hu-ról, engem ( még ) nem! Ennek utána is tudsz járni, nagyokos!
    Utolsó sorban pedig a te üldözési mániád a szánalom…! Ha zavar, akkor tilts ki és akkor tényleg két nick-ről fogok írni! Mekkora IQ-harcos vagy te – jézusom…!
  • PyRex
    ha csak 20-ba megy de 3...??
  • efitmaster
    derrick, még szép, hogy enigma győzött!:) Hát erről beszélek már mióta. Sőt, jobbat mondok: évek óta enigma győz minden versenyen, csak senki nem tudja. A sok balga vak hülye.

De mi azért vagyunk itt, hogy ezt tudassuk mindenkivel derrick és rám számíthatsz ebben.

Hajrá enigma! és Bodó Imi forever. Berkes Laci mondjun le! Csak halkan kántáljuk együtt.:) Találkozunk az IFBB székházánál, a főbejáratnál ma este 6-kor és mécseseket gyujtunk enigmáért. Aki 25 kilóba bele tud nyomni fekve kettőt, az legyen ott!:))) A nagy tömeg lehetősége miatt már be is jelentettem a gyülekezőt.:)))
  • Hmmmmmm
    ehhhe :D
  • jazzy
    Szerintem elég feltűnő.
    Milyen fura, 1 hete sem regisztrált, idejön pont a testépítő fórumra és pont akkor ír amikor derrick és pont neki ad igazat. Nem is törölgetem már mert szánalmas.
    Remélem errefele néz egy modi lassan mert kezd unalmas lenni az egész napos hülyebeszólás törölgetés.
  • derrick
    Szerintem is Enigma győzőtt, csak nem mertem ezt így leírni.:)
    Féltem, hogy kikapok.:)
    Ki is írta? EFITMASTER

Ezt be kellett másolnom, mert szárnyalok, mint a REDBULL.
    Haver meghivtalak egy képzeletbeli Biotech kis fröccsre :)))
    A számlát az extremefitnek küldöm. :)))
  • derrick
    El kell keserítselek, de engem már a godybuilder.com-ról is kitiltottak. Ilyen aprócska magyar fórumocskákra nem reggelek. Barátom mi az a musclebuilder, meg mit is írtál nem tudom betüzni, angolból megbuktam :))) Ja az az oldal, ahol a BSN Grand Prixről kellene olvasni, de jelenleg a téma, hogy Berkes Laci házasodik, meg hogy nem lesz vendégsereg, meg hogy nem lesz fotos, meg nem is érdekel :)))
  • derrick
    Efitmaster barátom ha időm engedi, benézek oda is, megnézem mi a helyzet, bár úgy tudom most per pillanat a bezáráson megy a vita, s nem fogadnak betegeket. De hát ezt neked kell mondanom :))))
  • mokate
    És ezt miért nekem mondod?
  • somati
    Efitmaster: látom csökkentek az árak, méghozzá elég szépen! Gratula, csak így tovább!
  • mokate
    Azt hiszem ez így korrekt! Tozónak meg ezúton is köszönet a véleményéért!
    Nem állítom, hogy megnyugodtam, de abban igaza volt „Zébolának” , hogy meg kell hallgatni egy hozzáértő véleményét!
    Mindazonáltal ( kövezzenek meg! ) úgy gondolom, hogy Laci nem jobb annyival hátulról, mint Dudi elölről… Erre mondják, hogy a testépítés szubjektív sport…
  • mokate
    Ez Tozó bezsámolója az ominózus megmérettetésről. Asszem' nem baj, ha beszúrom:
    Őszinte leszek,senki ne vegye ezt minősítésnek,nem szeretem-ez csak az egyenes véleményem..kicsit elkeseredtem én is,amikor Enigma az utolsó 3. helyet kapta.....de nem a Laci miatt,hanem Bodó Imi még nem egészen Grand Prix szint,eléggé 'Naturálos'-az arányok egészen jók már,csak az izominőség még light,hozzáteszem szabadpózban őt tettem az 1. helyre,klasszikus,elegáns szép öszekötések a beállások között....minden tiszteletem Lacié és Enigmáé ,óriásit hoztak ki magukból.Tudom mivel jár ez...Laci minősége számomra a szint,minden részletében keményen lepucolt,erősen barázdált farizmok és combhajlítók alap dolog egy bajnoki fazonhoz..és azt hiszem Enigma ezen a kis részleten bukott el,mert amennyire kicsi,a színpadon annyira óriási különbséget mutatott.erre én is mindig odafigyeltem.ALapállás szemből-Enigma nyerő!!!! Ahogy megfordul,az említett izomcsoport miatt elbukik mindent és lehúzza a mesterien felépített elegáns formáját.Egyébként Lacinak szerencséje volt,mert a kötelezőknél (én nem is tudom ,ki mondhatta neki ,hogy ez a barnítás jó) úgy döntött-elég neki egy leheletnyi réteg barnaság,mindezt tetőzte a kis csillámporral,amit végigkent hab testén--hát én meg tudam őrülni,hogy 100% os felkészültség mellett nem mutatta meg az izmait.Ráadásul Enigmát kenőemberem barnította,pontosan abból az apropóból,hogy eddig neki is barnítási problémái voltak..Nagyott mutatott.Lac meg ott állt mellette fakón,csillámosan-nem normális ő sem,de hát emberek vagyunk,tapasztalásból tanulunk.Miután beszéltem fejével,a szabadonválasztottra profi kenést kapott,nem volt kétséges elsősége..egyedi szárazság,brutál erezettség és izomkeménység..Enigma meg ha a jövőben ráteszi a figyelmét a kritikus részre,(hát,hajlító,farizom kerekség),nagy bajnok lehet még belőle.
    Még 1x minden elismerésem mindhárom versenyzőnek.
    ToZó
    Lac meg remélem elhívsz az esküvői kajára,mert ennék 1 nagyot.
    Eredetiben megtekinthető itt: http://www.extremefit.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=182&postdays=0&postorder=asc&start=25&sid=3ea4fea1083cec5233d8c1d7276a4367
  • Brolly
    Most ki az aki 2 nickről beszél, nem Derrick és mokate?
  • mokate
    Szerintem mindenkinek (nekem is ) az lesz a legjobb, hogy a Tozó beszámolójáig ( már nagyon várom ) pihentetjük a témát! Remélhetőleg addig csillapodnak valamelyest a kedélyek...
    És sikerül érdemben hozzászólni a témához!
  • efitmaster
    derricknek teljesen igaza van. Szerintem is Enigma győzőtt, csak nem mertem ezt így leírni.:)

Féltem, hogy kikapok.:)
  • Hmmmmmm
    ez az ŰrColeman poén egyébként tényleg tetszett... :D
  • Hmmmmmm
    derrick szerint ez a legnagyobb bodys fórum vagymifene.... tán azért mert a musclebuilderről és az extrémfittről is repült?
  • mokate
    Igaz, ami igaz... Viszont abban is van igazság, amit a Derrick mondott!
  • efitmaster
    derrick még valami.

Az extremefit fórumon majdnem 2500 regisztrált felhasználó van és az oldal majdnem negyed milliószor töltődik le havonta. Továbbá az extremefitet kb. 70.000 magazin reklámozza évente. Több ezer vásárlónk van. Szóval nehogy azt hidd, hogy szükség van az sg fórum reklámra ahhoz, hogy menjen az az oldal, vagy éppen a termékek ott.
    Mint már írtam túl vagyunk a 10.000 -ik csomag kiküldésén az extremefiten.

Az a pár ember, aki itt írogat folyamatosan, nem hiszem hogy sokat számítana nekünk, sorry to say that.

Elég nagy hülyeségek mennek a te fejedben a dolgokról, már bocs, hogy ezt mondom és én sem akarlak megsérteni.

Te is szépen tudod csűrni a dolgokat.