-
mokate #6583 Ez Tozó bezsámolója az ominózus megmérettetésről. Asszem' nem baj, ha beszúrom:
Őszinte leszek,senki ne vegye ezt minősítésnek,nem szeretem-ez csak az egyenes véleményem..kicsit elkeseredtem én is,amikor Enigma az utolsó 3. helyet kapta.....de nem a Laci miatt,hanem Bodó Imi még nem egészen Grand Prix szint,eléggé 'Naturálos'-az arányok egészen jók már,csak az izominőség még light,hozzáteszem szabadpózban őt tettem az 1. helyre,klasszikus,elegáns szép öszekötések a beállások között....minden tiszteletem Lacié és Enigmáé ,óriásit hoztak ki magukból.Tudom mivel jár ez...Laci minősége számomra a szint,minden részletében keményen lepucolt,erősen barázdált farizmok és combhajlítók alap dolog egy bajnoki fazonhoz..és azt hiszem Enigma ezen a kis részleten bukott el,mert amennyire kicsi,a színpadon annyira óriási különbséget mutatott.erre én is mindig odafigyeltem.ALapállás szemből-Enigma nyerő!!!! Ahogy megfordul,az említett izomcsoport miatt elbukik mindent és lehúzza a mesterien felépített elegáns formáját.Egyébként Lacinak szerencséje volt,mert a kötelezőknél (én nem is tudom ,ki mondhatta neki ,hogy ez a barnítás jó) úgy döntött-elég neki egy leheletnyi réteg barnaság,mindezt tetőzte a kis csillámporral,amit végigkent hab testén--hát én meg tudam őrülni,hogy 100% os felkészültség mellett nem mutatta meg az izmait.Ráadásul Enigmát kenőemberem barnította,pontosan abból az apropóból,hogy eddig neki is barnítási problémái voltak..Nagyott mutatott.Lac meg ott állt mellette fakón,csillámosan-nem normális ő sem,de hát emberek vagyunk,tapasztalásból tanulunk.Miután beszéltem fejével,a szabadonválasztottra profi kenést kapott,nem volt kétséges elsősége..egyedi szárazság,brutál erezettség és izomkeménység..Enigma meg ha a jövőben ráteszi a figyelmét a kritikus részre,(hát,hajlító,farizom kerekség),nagy bajnok lehet még belőle.
Még 1x minden elismerésem mindhárom versenyzőnek.
ToZó
Lac meg remélem elhívsz az esküvői kajára,mert ennék 1 nagyot.
Eredetiben megtekinthető itt: http://www.extremefit.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=182&postdays=0&postorder=asc&start=25&sid=3ea4fea1083cec5233d8c1d7276a4367