Te valakivel összekeversz engem szerintem. Én személy szerint leszarom a dudás berkes közötti versenyt magasról. Tőlem enigma is nyerhetett volna. Nekem se ettől, se attól nem lenne jobb, kapis, my friend?
Ráadásul semmi kedvem és semmi okom vitatkozni veled. Már leírtam párszor, hogy nekem tetszik dudás formája!
Sőt évekkel ezelőtt szpozoráltam is! Egy telefonhívás nélkül átment a biotech-hez később, úgy hogy egy szót sem szólt a korábbi "szpozorának". Bár akkor még elég gyengék voltunk, hogy sokkal tudjuk támogatni, de örült annak is. A biotech kilóra vette meg. Aztán szó nélkül távozott tőlünk...Később írt egy emailt nekem, hogy már a biotech-nél van. Ennyi volt a sztori.
Enigmának én akkor is drukkoltam és most is drukkolok neki, mert sokat dolgozik. De az is igaz, hogy rajta kívül több tízezer testépítő dolgozik még sokat...
Értsd meg légy oly szives, hogy én nem vagyok bíró és nálam ezerszer profibb emberek vannak testépítésben. Tehát az én véleményem semmit nem számít testépítő versenyeken!