12316971501353788406.png
  • efitmaster
    mokate,

Bár én a verseny részéhez nem akarok sokat hozzászólni, mivel nálam ezerszer profibbak vannak etéren itt, de mint ahogy már derrick-el ezt átbeszéltük, Tozó -t fehívtam, hogy írja le a véleményét a versenyről, aki készségesen megtette ezt az extremefit fórumon.itt.
    Ha lejjebb görgetsz, a belinkelt témában, akkor láthatod az ő véleményét, aki: 1. profi versenyző, 2. az egyik bíró volt a kategóriában.
    mokate, ott abban a fórumban és témában erről te is leírhatod a véleményed, sőt vitatkozhatsz is Tozóval, sőt ott ír még Berkes Laci is és szidhatod őt is keményen, hogy mennyire egy béna versenyző...és elmondhatod neki, hogy dudi az isten és kész...

Továbbá, felhívtam Huber Istvánt 2 napja, a magyar IFBB elnökét, és megkérdeztem tőle, ő hogy látta ezt a dolgot. Azt mondta, hogy a pontozólapok szerint nagyon szoros verseny volt! stb....szintén azt mondta, hogy enigmát a hátsó részekkel verték meg...

Úgyhogy menj át arra a fórumra is mielőtt megszólalnál itt. Egyébként pedig az ilyen vitáknak általában sosincs vége, ha ismered az életet, akkor ezt tudod. Ez megy kinn is a Ronnie kontra Jay Cutler vitában, ahol tízezrek vannak meggyőződve arról, hogy Jay indokolatlanul nyert Ronnie ellen...és még ott van Victor Martinez is, aki nagyon jön fel.

Ez az élet. Minden versenyhez hozzátartozik