-
pavelcs #6509 Ok, párolt zöldség vagy nyers zöldség? Vagy esetleg ilyenek mint rántott cukkini, patiszon, karfiol, gomba? Ezek beleférnek? Párolt zöldséget is eszek rendszeresen. Az esti kajáktól ódzkodom, de lehet hogy visszaszokom :) A chipssel meg egy gondom avn, rendkívűli módon tud hiányozni a sós kaja. Az ellen mit lehet tenni? A gyümölcsjoghurt és a chips azért úgy értendő, hogy chips heti egy, joghurt kéthetente 1. nem gyakoribb. kb ennyi a tejszelet is. A kajára én sajnos nem tudok így odafigyelni, mert ennyi étkezés nemigen fér bele az időmbe, nem csak ezzel foglalkozom :) Pulyka helyett nekem a csirke az adott, mert az van :) A reggeli szeletek meg sztem a müzlikkel lehetnek kb egyben, talán több benne a cukor. Az alkoholt pedig tényleg. Az elmúlt 2 hónapban azt hiszem összesen 2 sört ittam meg, de ki is mutatta a mérleg. Bár havernál a napokban jön a baba, oda azért be van készítve a bacardi+kóla/tonic+citrom :) de egy szülinapot és egy ballagást kibírtam pia nélkül :)
Én mondjuk azért kezdtem bele a kondiba, hogy fogyjak. 4 hónap telt el, mikor még egy dekát sem fogytam, viszont átalakultak dolgok, ill. azért jóval erősebb lettem. A zsírégető csak megindította a dolgot, ami azért kellett. Az edzést nem akarom abbahagyni, mert igen megtettszett a dolog, meg a társaság is jó, de nagyot nőni, versenyre járni nem akarok. Elsődleges cél a pocak és az úszógumi eltűntetése, némi izomtömeg növelés, majd annak megtartása. nem fog zavarni ha csak 90kgal tudok szériázni :) Most kb 75tel. versenyszerűen én íjászom, az elég emellett, ill. arra már így is kevesebb időt fordítok mint kondira :)