xpknight#6385
Szevasztok Amatör vagyok még mind a testépítésben mind a szálkásítás területén is ugyhogy nézzétek el nekem ha hülyeségeket mondanék.Szóval 17 éves vagy 182cm magas és 90kg és ehez társul 17,5-18% os testzsír százalék ezt szeretném a lehető leghamarabb ledobni magamról 10% környékére csak az a gond hogy nem igazán akar menni a dolog ezért fordulok hozzátok.Szóval ha ugy csinálnám hogy napi 2x eszem (többször nagyon nincs alkalmam rá)és étkezésenként 2 evőkanál lenmagolajat és naponta 150g proteint viszek be 100 whey delite ből és a kajám ebédre 150g csirkemell tejföllel...(rizst nem akarok hozzátenni mert igy elvileg kevesebb a szénhidrát tartalma a kajának és elősegiti vagy gyorsítja a fogyást legalábbis ezt olvastam)edzés után pedig megeszem egy szendvicset (kifli sajt sonka vajkrém)ezzel a kajálással mi a javasoltabb hogy csak gyúrjak inkább vagy hogy kardiozzak csak? hetni hány % mehet le a testzsírből ha jól van feléptve ez a kajálás edzés rendszer? előre is köszönöm a válaszokat!