Ez nem kötekedés, sorry. Ez egy fórum ahol leírom valamiről a véleményem. És a véleményem az, hogy kurvára érthetetlen sok helyen, amit TE MAGAD mondasz a videóban mert éppen elmegy egy busz vagy akármi a háttérben.
Én úgy gondolom, ha már csinál az ember valamit, akkor csinálja rendesen. Gondolom Te is ezt vallod pl. a testépítés szempontjából.
Nem beléd kötöttem, mert nem te tehetsz róla, hogy ilyen a videó, amilyen. De esetleg tudod tolmácsolni annak, aki készítette. Értsd meg: én azt szeretném, hogy ha már foglalkoztok valamivel, akkor az minőségínek hasson. Mert - már bocs, de - ez a videó a hangja miatt szerintem nagyon gáz. A Béci-féle meg hihetetlen. Alapból egy üvöltő tucctucc zene nem illik a képhez, de hogy még Bécit is "rákeverték" mint valami hülye Dévényi Tibibácsis videóban... Hát nem tudom, ha szerinted ez igényes, akkor nem fogok többet beleszólni, de én nem égetném magam ilyen videókkal.
Jó, hogy szóba hoztad a televíziót, mert 5 éve egy kereskedelmi televíziónál (is) dolgozom, talán picit van rálátásom erre a témára. Nem véletlenül mondtam el, hogy miért rossz a videó.
A végére egy kis bölcsesség: ne vegyél minden negatív kritikát személyes támadásnak, mert nem biztos, hogy minden ellened irányul. Peace!!