Én pesszimista alkat vagyok, én soha nem rombolnék le hidat magam mögött, sosem lehet tudni milyen fordulatot vesz a történet. Most nem arról beszélek hogy ki szimpatikus vagy ki nem. Egyszerűen naiv dolognak tartom hogy valaki mindenét feltegye egy lapra, de lehet én tévedek, és a Pistinél van az igazság.
Nem osztok eszet, mert nekem eleve nem osztottak sokat, meg izmos se vagyok, és nem is edzek 8 éve. Csak kérdéseket teszek fel. Lehet provokatív kérdések ezek, dehát ez az internet, és a Pisti meg tudja védeni magát, a noname senkik ellen meg pláne. Nyílván nem kérdeznék tőle ilyeneket személyesen, dehát itt nem is én vagyok a faszagyerek. Ahogy a nagyszemű mondaná, én csak egy kis apró picike (nem-tudom-tovább-fokozni) porszem vagyok, szóval az én szavam nem sokat ér, nincs jelentősége. Aki unatkozik, annak viszont van mit olvasni :)
Amúgy (de most tényleg) nem szar érzés hogy egyvalaki áll ki melletted teljes mellszélességgel, és az is csak egy lúzer aki arra használ fel téged, hogy a bunny elleni gyűlöletét igazolja?