12316971501353788406.png
  • 170Kg
    Én csak egy noname vagyok.

Nem terelgetek senkit, főleg nem egy bajnokot.

Én pesszimista alkat vagyok, én soha nem rombolnék le hidat magam mögött, sosem lehet tudni milyen fordulatot vesz a történet. Most nem arról beszélek hogy ki szimpatikus vagy ki nem. Egyszerűen naiv dolognak tartom hogy valaki mindenét feltegye egy lapra, de lehet én tévedek, és a Pistinél van az igazság.

Nem osztok eszet, mert nekem eleve nem osztottak sokat, meg izmos se vagyok, és nem is edzek 8 éve. Csak kérdéseket teszek fel. Lehet provokatív kérdések ezek, dehát ez az internet, és a Pisti meg tudja védeni magát, a noname senkik ellen meg pláne. Nyílván nem kérdeznék tőle ilyeneket személyesen, dehát itt nem is én vagyok a faszagyerek. Ahogy a nagyszemű mondaná, én csak egy kis apró picike (nem-tudom-tovább-fokozni) porszem vagyok, szóval az én szavam nem sokat ér, nincs jelentősége. Aki unatkozik, annak viszont van mit olvasni :)

Amúgy (de most tényleg) nem szar érzés hogy egyvalaki áll ki melletted teljes mellszélességgel, és az is csak egy lúzer aki arra használ fel téged, hogy a bunny elleni gyűlöletét igazolja?