12316971501353788406.png
  • 170Kg
    "Ízi rájder öcsém! Ízi rájdeeeer!"

Nagy Amerika-lázban vagy, tisztára mint Csoki az Üvegtigrisből. Igaz, Csoki soha a büdös életben nem jut el az ígéret földjére, de azért van pár közös vonás. Az hogy ilyen fiatalon érsz el ilyen eredményeket, nem feltétlenül jelenti azt hogy ilyen símán fog menni a továbbiakban. Az a hasonlat amit bunny írt (a kezdőkkel kapcsolatban) talán kicsit túlzó, de lényegében igaza van. Ha ő azt mondja nem teljesítetted amit beígértél, én azt mondom több mint valószínű hogy igaza van. Lehet hogy utál téged, lehet csak ilyen a stílusa, de érdemes meggondolni hátha mégis van valami abban amit mond.

23 évesen nem kételkedsz magadban? Egy kicsit se? Nem jut eszedbe hogy lehet egy szinten túl nincs tovább, és akkor lőttek az álmoknak? Soha nem csalódtál még magadban? Vagy ez a szint amit elértél pontosan megfelel annak amit álmodban láttál azelőtt?

Legyen igazad! Én nagyon remélem hogy pár év múlva ott leszel a nagyok között, és valóban te leszel az első. Láttad a Gyurmát? Béci nagyon ott van. Nem is tudtam hogy majdnem egy színpadon állt a Ronnie-val, de lemondott róla mert annál sokkal szerényebb. Mit gondolsz erről? Én nagyon nagyra becsülöm a Bécit, első diétája volt, és lesöpört mindenkit annak ellenére hogy elsősorban erőemelő. Nála is jobb leszel? Vagy már most jobb vagy? Én nem tudom így megállapítani, meg sem próbálom. Állj fel mellé a színpadra következő alkalommal, nagyon kíváncsi lennék. Bennem nincs rossz szándék, nem ezért teszek fel ilyen kérdéseket, szóval rajtam ne röhögj mint a nyúlon.