12316971501353788406.png
  • Steve Namat

Értem hát...!

A Wright fivérek meg 1899-ben kezdtek ez kísérletezni repülő szerkezetekkel. 1903-ban emelkedtek először a levegőbe...

Szerintetek (főleg abban a korban), 4 év alatt hányan mentek oda hozzájuk ilyesmivel:

"Orville, Wilbur figyuzzatok már! A fasznak építgetitek ezeket a szarokat már évek óta?! AZ EMBER NEM TUD REPÜLNI!!! Most őszintén mi a bajotok az autókkal?! Kényelmes, gyors, bárhová eljutsz vele! Ne húzzátok már az időtöket ilyen hülyeségekkel!...stb"

Még jó, hogy nem hallgattak senkire...

Én mindig is maximalista voltam és csak a legjobbal értem be. Én merek álmodni és készen állok valóra is váltani az álmaimat! Bármi lehetséges, semmi sem lehetetlen! A gáncsoskodást meg már abszolúte megszoktam. Semmi gond nincs vele, ilyen az emberek legnagyobb százaléka (és ezt nem kell magadra venni csuszi...általánosan írom).

Az igazán sikeres emberek már régóta mondják: "Ha szinte mindenki hülyének tart már, akkor valószínű, hogy jó úton haladsz affelé, hogy valami igazán nagyot alkoss!" Ez persze nem minden próbálkozóra igaz..

PyRex...válaszolni fogok! (Kettőnk közt: a papok sem dugnak soha...mi? )