-
Nem fújom fel, csak használom a fejem :)
Kicsit kezdesz elszállni a "Magyaroroszág szar ország" életfelfogásoddal, amit folyamatosan hangoztatsz (célozgatva persze). Abból a szempontból igazad van, hogy testépítésben IS (mint sok másban is) sokkal több és nagyobb lehetőségek várnak külföldön. De azért szerintem nem kéne ilyeneket írni, hogy: "együnk ki kokárdát a súlyemelő övünkre, piros póló, fehér gatya, zöld cipő, magyarvagyoknemturista felirat és pihenőidőben állva énekeljük a himnuszt?"
"majd biztos elkezdem (jogosan) dícsérni a Muscletech-et, miközben a Scitec szponzorál..."
Nyilván nem, de ha nyilvánosan mondogattad volna előtte vagyközbe, hogy a Scitec nem a legjobb, stb. akkor nem szponzoráltak volna ;)
"a Team Scitec (versenyzők) is Scitec-en él ugye, mind egy szálig...?"
Én ilyet nem állítottam, de nem is szarozzák a Scitec-et (sőt sok olyan testépítő sem szarozza, aki hasonló cipőben jár, mint Te). ^^
Én úgy gondolom, hogy túlságosan sokat vársz az USA-tól és az ottani lehetőségeidtől és kicsit elszaladt veled a ló. Persze kívánom, hogy jöjjön be, mert én is büszke lennék rád, ha nagyon komoly dolgokat érnél el, hiszen én is ezt a sportot űzöm - persze versenyzés nélkül, de azért komolyan.
"Az meg, hogy leközöltem a heti állást a tápkiegeladásokról az miért sarkítás?"
Mert a lista főleg az USA eredményeket mutatja...
"És miért baj, hogy amerikai a lista?"
Mert Európában egészen más helyen lenne a Scitec.
Na de ne vitázzunk, mennjünk gyúrni, Te pedig legyél iszonyat nagy és nyerjél meg minden versenyt, amit szeretnél - kívánom Neked. ;)