-
Steve Namat #6016 Jah, de akkor inkább "beszéljen" helyettem más...én úgysem írok igazat és csak saját magamat reklámozom... Akkor nézzünk egy független weblapot, méghozzá a világon a legátfogóbbat és legismertebbet a témában...
Nézzük mely gyártók termékei vezetik jelenleg az eladási listát az USA-ban (segítek...egy "világhírű" gyártó hívei a 100-adik gyártó után keresgéljenek, hogy könnyebb legyen megtalálni a jól bevált tápkiegeket).
Tehát:
bodybuilding.com - Gyártók listája eladási adatok alapján
Majd vessünk egy pillantást a 2006-os év szavazására ami Magyaroszágon is le lett utánozva...várható eredménnyel. Csak a bodybuilding.com-on több mint 132 ezren szavaztak világszerte. Sztem minimális angol tudással is érthető lesz a belinkelt oldal (az év táplálékkiegészítője, az év márkája stb...)
A 2006-os év márkái, táplálékkiegészítői világszerte
De tudom, hogy ezzel sem fogom senkinek a szemét felnyitni a témában...majd talán 10 év múlva észbekaptok...
Írok egy tipikusan amerikai/magyar példát ami kísértetiesen hasonlít a jelenlegi táplálékkiegészítő helyzetre is (de remélem a tápkieg téma nem lesz ilyen lassú lefolyású...de Ti tudjátok).
McDonalds sztori rövidítve:
1948 - Richard és Maurice McDonald december 20-án megnyitják átalakított gyorséttermüket San Bernardinóban, Kaliforniában
1988 - megnyílik az első magyarországi McDonald's étterem, Budapesten a Régiposta utcában
Remélem érthető... De ugye ettől függetlenül nagyon sokan akik hasonló kaját akarnak enni most is pl. a Lehel téri piacon vesznek hurka-kolbászt és eszik állva a pultra könyökölve, papírtálcán... És tudjátok miért? Azt szokták meg...
Na, minden jót kedves barátaim!