12316971501353788406.png
  • 170Kg
    Az én iq-m csak 100... de csak egyszer mérték. Gondolod hogy három mérésből összejönne kb olyan 300 körülire? :D :D :D

Csuszi azt szeretném megkérdezni, hogy szar billentyűzeten hogy tudsz játszani? Látom szervered is van, biztos sokat lövöldözöl meg szaladgálsz a játékban, így 29 éves fejjel. A klántársaidnak is mutogatod a diplomádat ha lelőnek a játékban ? :D

"s miért? a válasz prózai: szar a billentyűzetem, a shift nem müxik."

Én úgy tudom hogy a ':' és a '?' karaktereket shifttel lehet elővarázsolni. Sőt, másképp nem is lehet, csak a numerikus padon az ascii kódot bepötyögve... Nekem nagyon úgy tűnik hogy a shift billentyűd azért néha-néha működik :D Lehet öntudatra ébredt, és csak szmájlikat, meg írásjeleket enged "shiftelni" :D Biztos utálja a Németh Pistit hogy az ő nevét nem engedi nagybetűvel írni, pedig én biztos vagyok hogy nagyon próbálkozol, és csak azért nem sikerül, mert a Caps Lock billentyűd is rossz, és pénzed sincs hogy vegyél egy új billentyűzetet :D

Tudod mit? Scanneld be nekem a diplomádat, add meg a számlaszámod és hálából átküldök neked 2000 Forintot hogy újra használhass nagybetűket, ahogy a régi szép időkben (így majd játszani is könnyebb lesz :D )