haljak meg ha értem mi a rákról beszélsz...
leírtam a véleményem izlése,m alapján 3 oldalról. kettőröl pozitív véleménnyel, egyről pedig nem... a két pozitív véleményezett oldal nem egy érdekkörben van, szal nem lehetek elfogult!!!!!!!! ennyi. és csak erre utaltam németh pistivel kapcs.ban németh pisti felfogta. ha neked ez nem megy, sajnállak.... de úgy látszik ha valaki ezen a kurva fórumon a muscleteam-el kapcs.ban nincs elájulva, akkor megpróbáljátok kiutálni innen, és lehordjátok a francba... okosak. de csak azért sem hagyom magam idétlenek által inzultálni, többet erről én nem ugatok, és maradok itt, csupán gyúrással kapcsolatban.
ajánlom figyelmetetekbe: 5604 hsz. és hogy a hsz.-aim vajon hány százaléka szól az oldalakról, és hány százaléka a tieiteknek.
tényleg csak sajnálni tufdlak titeket, ha nem pénz, vagy bármi más érdek miatt marjátok így azokat akik nem a ti kedvetek szerint nyilatkoznak itt. mert akkor aztán nem csak becstelenek hanem hülyék is vagytok. ha viszont jól sejtem és ez business, akkor csak pénzhajhász szemetek...:)
de lol, több időt tőlem nem raboltok, fröcsögjwetek csak ellenem, tudod ecsém: okosabb enged, én maradok az edzésnél.