12316971501353788406.png
  • 170Kg
    Sonka, ez tényleg bunnys volt. Nem tudom te hogy látod, de szerintem túl sok lett a D betű (:p) Gondolom neked ez így természetes, de vajon a másik fórumon is ilyen hangnemben oltogatnál? Menj ki szépen a fürdőszobába, állj fel a sámlira, nézz bele a tükörbe, és kérdezd meg magadtól - "Ki vagyok én hogy ilyen hangnemben írkálok? Vajon szemtől szembe is így fogalmaznék? Valóban én vagyok a faszagyerek aki megmondja a frankót, vagy csak a kerítés mögül merek ugatni?"

Az a ti nagy bajotok hogy az tart össze titeket hogy együtt gyűlölhetitek a másik oldalt. Most én mi a f*szt csináljak, ha nem tudok azonosulni az egyik bandával sem? Az egyik fikázza a MT honlapot (amúgy jogosan) a másik meg a bunny stílusát (szintén jogosan).

Utálom hogy ha megmondom a véleményem, ami az egyik oldalt sérti (ezesetben a [sonka] nevűt) rögtön besorolnak a másik bandába. Ezért (de csak ezért) le kell írnom, hogy a MT honlapjától a frász kerülget. Én ilyen munkát nem adnék ki a kezemből, és főleg nem várnám hogy ezzel pénzt lehet keresni. Egyszerűen nem tudom átböngészni mert a sz*r gagyi hangeffektek csörögnek a fülembe állandóan. Most őszintén... azért tetszik nektek az oldal mert szar az ízlésetek, vagy mert ennyire utáltok mindent aminek köze van a bunnyhoz?!

Nekem nagyon nem tetszik ez az "egymás f*szát szopjuk" feeling. Ez mindkét oldalon érezhető. Itt a Németh Pisti, ott meg a bunny mögé sorakoznak fel az emberek. Hirtelen most BBeye lett a faszagyerek, mert megmondta hogy nem nézi le a Pistit, ugyanakkor tudja hol van a határ, soha nem kockáztatná hogy ő legyen "odaát" a fekete bárány. Őt ott megbecsülik, szeretik, ő most "otthon" van és ez jó neki. Ezért talán nem kéne ilyen postokat írkálni... ez most megint fikázás volt.

Jah, és a MT oldal gagyi! (egál)

peace