-
BBBeye #5635 Azt hiszem nem beszeltem lekezeloen es durva sem voltam.Sok mindent felreertettel abbol amit irtam(csak egy pelda: amikor arra tertem ki hogy a musclebuilder Forum 5000 regisztralt tagja kozul/a szam amugy a lap aljan megjelenik onnan tudom/ 10 irt kommenteket az Sg forumra te elvakultan habzoszajjal nekemtamadtal es eszkabaltal valami butasagot a szavaimat kiforgatva es tokeletesen roszul ertelmezve azt amit irtam/Te ugynis ezt irtad : "Milyen jól tájékozott ember vagy. Honnan tudod, hogy ennek a forumnak meg csak 10 tagja van? " )De nem akarok belekezdeni a magyarazkodasba,mert azt hiszem felesleges,es nem akarok vitatkozni, egyszer mar leirtam nem irom megegyszer a velemenyem.Egyre azert hadd kerjelek meg ,ne nevezz a baratodnak mert nem vagyok az es nem is kivanok az lenni.Ennek elsodleges oka nem az ,hogy a stilusod nem eleg kifinomult (bar en szegyellnem magam ha azt irnam, hogy "nyissad mar ki a szemedet" mert ez meglehetosen magyartalan).
Azert szamomra fura,hogyha akkora Bunny hatalom van a Forumon meg kitiltas, meg diktatura,akkor en hogy irhattam a Bunnynak egy vitank kapcsan,hogy en marpedig nagyra tartom a Nemeth Pistit mint sportolot(maganemberkent nem ismerem) Nem lettem kitiltva nem lettem megutalva,es szankciok se voltak pedig kis porszem vagyok en, nem olyan belevalo faszagyerek mint itt oly sokan.
Reszemrol itt befejeztem az SG-s "karrieremet" !
Udv
BBBeye