12316971501353788406.png
  • dbunny
    ezaz nyomik!

te derricknyomi, itt nálatok számítógéppel kell villogni? :D
    van egy p4-em is, húúúúúúúúúúú lcd monitorom is akkor már nagycsávó vagyok? :DDD

semmilyen sleppet nem küldtem ide, maguktól jöttek röhögni én is csak azért írok, hogy gerjesszem a kis butaságaitokt. ennyire manipulálható kis buzik vagytok!
    (amugy a többbség nem ír ide, hanem olvas, szerencsecsomag.)

nem látom itt a nagyarcúak fényképét, miért is van?

ja, hogy kiváncsiak vagyunk itt pár százan (ki tuidja menynien)kik ezek a nagypfájú kis buzik akik. kb egy versenyzőt de ismernek de kompetensnek érzik magukat a táplálékiegészítő iparban és a sportban?

ez már adatvédelmi probléma? :DDDDDDDD

meg lehet mutatni mekkora csávók vagytok, én felvállatlam magam köcösögök, most ti jöttök!

szóljatok ám buzik ha btk-ba ütközik egy hirdetést elolvasni! :DDDD

derrick, te kis buzi, miért nem jössz oda hozzám, hogy megbeszéljük milyen buta ember vagyok?

a többi köcsög aki nekem húdemegmondta, miért is nem mondja meg hogy ő kicsoda?

mitől féltek? ennél többen nem röhögnek már rajtatok!

te figyelj nyomi. te a szponzori kérdésre előadod nekem azt hogy a csajok ügyelnek a mire is?

és te butázol le valakit? ez komoly?

betöltöttétek már a huszat, szerencsecsomagok?

németh pistivel sosem edzettem együtt, szerepelhetet a műsoromban és ennyi. többet nem fog, mert kissé elszállt az arca. és nem nagyon tanul, ellenben szeret hazudozni, ő hagyta ott a scitecet, peeeersze!

klastromköcsög, júni 17 győrben ismét szeminárium, megmutathatod a nagy arcodat!

hajrá, nyomjátok mert KEVESEK VAGYTOK!