12316971501353788406.png
  • derrick
    Látom info már neked is rontott az ocsmány stílusával a koxos.

Lássuk csak a véleménynyílvánításából egy-kettőt:

ja nyomi infoka, egy dolgot kihagytam: tisztelni oylan mebert kell, aki megérdmeli. nem midn degenráélt kis buzit.kettő: én valami kis anonim buzit látok, se fénykép se semmi, ennyit a jellemről

Szóval már meg tudot szólítani ahogy olvasom, sőt meg is tisztelt a figyelmes jelzőkkel. S már tisztában van minden jellemződdel. Ez egy pszihológus - vagy pszihopata (ez utóbbi inkább!!) Valóban tisztelt ez valakit is valaha?? Min ahogy ő állítja!!! Nem hiszem.

Ejnye bejnye "info" azt írja ez a valaki hogy idézem:" mert tökönszúrod magad az irigységtől!
    Ezt irigyled? Mit irigyelsz tőle, az értelmi szintjét, a tudását, a pentium 3 számítógépét, vagy??? Ezek közül talán P3-mat egy százasért megvenném. A többi úgy sincs neki.

Idézet:"...mindig vicces, amikor buta emberek próbálnak okosak lenni, bár néhpl már fájdalamasna szánalmas..."

A számból vetted ki a szót. Fájdalmas és szánalmas vagy ezzel a beköszönő szöveggel, mérhetetlen alpári lehetsz, mint ahogy említették már többen is. Erre aztán büszke is lehetsz, ja meg a P3-ra.

Idézet:"...szar lehet nektek ez a tehetelenség, hogy mindenki leszar titeket, csak azért váltotok ki érdeklődést, hogy röhögjenek rajtatok!ne hagyjátok abba, ez kurva jó!

Ha arra a sleppre gondolsz akiket magad előtt ideküldtél, akkor bizony én is csak mosolygok, mert egy-két szitkozódáson kívül még nem csináltak semmit sem. S még Te is kellesz ehhez a diszpinty társasághoz!!! A normális emberek pedig legalább külnbséget tudnak tenni a te slepped és az ellenfeleid között. Ez csak negativ reklám, de neked.

Idézet:"... valóban nem a valóságot kellett volna mutatnunk, hanem átbaszni titeket gyökerek és a pofátokba hazudni

Mint ha a hummát hallanám, info előbb irta ide hogyan is vélekedik a filmek nézőiről. "..csökkentértelműek számára.. nem ajánlott" . Most már nem csak csökkentett értelmüek a kedves BB-tv nézők, hanem gyökerek is. Ez van, mindenki aki meg szólal a BB-tv ellen az gyökér. Ezt nevezik a néző maximális lenézésének.

főleg mert a szponzorok akkor törik magukat, ha valaki milliomos és a műkörmös és fodrász mellett lejár edzegetni ha éppen nem kell a pinanyalókutyát kozmetikushoz vinni! D: kibaszott buták vagytok, kismajmok!

A csajok többsége szerencsére már ügyel a külalakra, (műköröm, festékek, meg az a kis kutya bizotsan van pár csajnál. Ettől még ők nem kúrvák, Bunny Bunny Te még a nőket sem tiszteled.

Az pedig hogy Te csak eddig vitted, már mit a lepukkant lakás, meg egyebek, erről én biztosan nem tehetek. S ezért nem kell utálnod például klastromot, mert jó a verdája, meg anyuci fizeti a netet.

Idézet:"...klastrom bugeszka: azt miért nem meséled a kis barátaidnak hogy pár napja még ott nyaltál azon a szar honlapomon...

Ezt üzened mondjuk mindenkinek aki kiábrándult belőled, és átlátja milyen ember is vagy. Például ezt üzened Németh Istvánnak is. Mivel őt nem látni már veled edzeni?