-
info #5361 Én nagyon szívesen beszélgetnék másról, sőt vitatkoznák kultúráltan, de valószínüleg nem fog menni, mert mint láthatod alant megjött a nagynak titulált Drugs Bunny. S ő biztosan nem fogja ezt engedni.
A mocskos stilusának a töredékével már meg is tisztelt mindenkit. Most hogy az előörsöt tegnap ideküldte, akik szánalmas módon értelmetlenül csak vagdosódtak a szavakkal, s nem tudtak még ők sem humma szarházi helyett választ adni bármire is, most majd ő az okoska, majd ő beindul 1000-rel.
Egyébként nem toltam el az életemből egy percet sem a bejegyzéseim írásaival, ha csak egy embernek a szemét is felnyitottam, azzal hogy rávilágítsak milyen is az a pár ember aki évekig osztogatta a kúrvázást, buzizást, s mindenkinek beszólt, s megalázott. Mindenkin átgázolt, aki nem azt fújta amit ők mondtak. Ha csak addig eljut a dolog, hogy a bodys társadalom kilöki magából ezt a férget, és nem kap lehetőséget például azzal, hogy az okosabb, műveltebb kezdő, és profi testépítők elutasítanak minden felkérést amit ő ajánl, ha bojkottálják a megmozdulásait, ha a Scitec tulajdonosa nem ad egy pennit sem neki, és elhatárolja magát attól az embertől aki mindenkin átgázolt eddigi életében már megérte.
Remélem lesz eredménye. Csak pár emberen múlna a dolog. Ez a folyamat már tavaly elkezdődött lassan fokozatosan végbe is fog menni.
Csak akarat kell és elszántság.