-
info #5359 Nem látom a honlapnak titulált szarságon a következő hozzászólás
bemásolását. Amúgy baromian szar az oldalad ugye tudod Te is. A blog
részbe, ahol a SG-hut seggG-nek tituláltad pontosan hányan is szóltak hozzá??
Ezt is meg kellene mondanod, mert ez is mérce lehetne a rólad kialakított véleményhez.
Ezt itt klastrom írta, nos mi a válasz koxszos akárki...
...tegnap itt más világ volt az fix.Nulla megjött és tarolt legalábbis ő ebben hitben van.Bár aszittem nulla barátunk is okosabb de ezekszerint koxossenkiházi haverja 100 sztotyinkás oldaláról vette az infót.Koxos pofázik, nulla követi ez a felállás, megy a seggrepacsi, de semmi baj a gay.hu nyitva áll uraim. Aki nem nyal mehet a levesbe koxos mindenkit bedarál ezért is van a rajongótábor folyamatos változásban.Robi aki nagyon jó arc, hátulról tolja a zsét, mert azér tegyük hozzá a koxos&nulla team nélküle ott kéregetne a meki előtt.Nélküle no della no tápkieg és no hírnév egy senki lenne mind a kettő, jobban mint most.Robi a góré de mégse szól koxosnak hogy változtassaon a stíluson ami ugye nagyon kellemes és símogató,de hát alkesz apuka mellett mit is várjunk koxitól.Meg láccik divatos ruházatán a nevelés, ahol főként az ázsia center dominál.Nem szól neki mert amit koxi mond azt a sok birka követi is és komoly lóvé a shop.buildernek, ami a legkorrektebb webáruház a témakörben.Kellett egy hajléktalan akiből pénz hatására reklámarc lett és az eladásokból ez le is jön de nagyon.Nekem és ezek szerint sok-sok emebernek az alpári stílusssal van gondja.Koxi azt gondolja ő góré M.O.-n mindegy hogy nála sokkal nagyobb emberek mit mondanak szarik rá...Csökkentértelmű rakd ki ezt is a csöves oldaladra...
MÁSIK KÉRDÉS MENNYIRE VAN BIZTONSÁGBAN A WEBÁRUHÁZ VÁSÁRLÓJA, HA IGAZ AZ HOGY BÁRKI AKIT SÉRELEM ÉR FELHASZNÁLJA TÁMADÁSNAK AZ ADATBÁZISBAN TALÁLHATÓ ADATOKAT, MONDJUK EGY OLYAN ALKALMAZOTT MINT HUMMA!!! UGYE EZ MÁR BÜNCSELEKMÉNY?!
BIZTOSAN TITKOSAN VAN KEZELVE BÁRMELY VÁSÁRLÓNAK AZ ADATA?
Ezt azért kérdezem, mert az itt alul bámosolt hozzászólásból ez is kiolvasható.
Ezt itt klastrom írta
Komoly számításteknikai tudásoddal utánnnéztél a kis adatbázisotokban hogy valóban kislánykoromban regeltem a tróger oldalatokra ezzel a nikkel.Remélem ettől orgazmusod lett és rámentél az ócsó fos crc monitorodra, mer neked jobbra nem telik.Hacsak nem a Robi, az egyetlen normális arc a bandátokban, vett egyet neked akcióban.Akárcsak a kis haverodnak akinek az életét is ő fizeti, néha odalök meki egy kis lejárt szavatosságú szkájtek finomságot meg a kutyának se kellő "divatos" ruhákat a shopból.Ahogy nézem neki a kis csóresz albérletét benne a szeméttelepről kiguberált "Pc-jét" 40 ft-os konyhabútorát, meg a komoly "autóját" amit a cigányok még lemezáron se vinnének.
Ezt itt klastrom írta
Tudod én nem lejárt szavatosságú ingyen cuccoktól böfögök én fizetek értük ezért a 10 %.De úgy mondod nullácska mintha te adtad volna,egyet ne felejts el én és a hozzám hasonló vásárlók miatt van neked melód hogy gyárthassad a gagyitévéket ájulásig.A másik az hogy olyan bizalmas információk között turkálsz amikből ha még több kikerül rólam úgy följelentem a faszba az oldalt hogy nagyon.Nagyon sajnálom a Robit hogy ilyen "emberekkel" kell dolgoznia.Tisztán láccik hogy te meg a haverod jáccátok a sértődött kisfiút mert nem nyaltam be tövig...
Meg lehet hogy a szöveg kissé alpári, de a lényeg ott van, ami sajnos tény!!! Vagy nem tény??? Erre is jó lenne választ kapni?!?
Mi az igazság, hogy a bodybuilder fórumon ahonnan jöttél, Németh Esztert (neves testépítőt) igen kemény rágalommal illetted napokig a gúny tárgyává tetted, ami után bizonyos okokból kénytelen voltál a személyiségi jogokat sértő beírásaidat azonnal törölni?!?! Ezek a részek jelenleg nem olvashatók a fórumon pont ez miatt?!?
Csak úgy végül embernek tartod magadat, olyannak aki tiszta szívvel tud a mások szemébe nézni???