12316971501353788406.png
  • info
    Remélem a vita lezárul, mert nincs értelme. Pontosabban nem is a vitának nincs értelme hanem a fölösleges káromkodásnak és egymás szidásának. - idézet.

Itt van az egyik valóban jó mondat. De pontosítanám. Annak a vitának valóban nincs semmi értelme, amikor ha jól emlékszem kritikuss megnézte a BB-tv 23-as adását, amelyben kritizálta a készítőnek azt a filmrészletét, amelyben Szántai Dórát lealacsinyítóan, szánalmasan mutatattak be, a helyett, hogy világbajnokhoz méltón úgy tálalt volna, hogy ha külföldön is megnézik ezt a müsort akkor szponzorok hada sorakozzon a kegyeiért. Erre humma szarházi idevágódott, és pár sorban az eddig normális hangnemben de kritikussan hozzászólalókat magaslóról kiosztotta, mert ő az a bizonyos videoguru, aki készítette ezt a szarságot. hozzáteszem, a bodybuilder forumán még az is kedülr, hogy a videlog készítéséhez seincs köze. Sőt szerintem csak a pilácsokat cipelheti a drugs után.

És mint egy nagytudású valaki még hozzá is teszi flegmán idézem:
    "Emlékeztek, néhány adás elején ott van az a mondat hogy "..csökkentértelműek számára.. nem ajánlott" . Pont nektek szól lányok!

Szóval ennyire tiszteli meg a nézőit, például téged, meg a többit aki veszi a fáradságot és letölti a netről!! Röviden ez van barmok, ingyen ezt kapjátok, ne fikázzatok, ne kritizáljatok, mert szarok a véleményetekre, ha nem tetszik huzzatok innen. Ez példaértékű ember? Erre fel lehet nézni, ennek a szavára adni kell. Magasztaljátok csak, mert megérdemlitek, ha valaki ennyire semmibe vesz téged/titeket mint nézőt és ehhez Te vagy Ti még aszisztátltok is neki?
    Ha Te ezt a szarházit még ez után is pártolod, akkor már nincs mit tenni!?! Gratulálok hozzá.

Azóta pedig sok minden kiderült amit nem tud megcáfolni, s megvitatni sem lehet vele, mert továbbra is a magaslóról böffent egy-két szót, aminek az értelme továbbra is a fikázás, s bármely olyan kritizálónak a lenézése, aki megmerte őt szólítani negatívan.

Akkor ki is itt a jellemtelen, szar alak?! Az hogy én kiosztottam, mert utálom az ilyen szarházi alakokat, akik lenéznek mindenkit, és semmi nincs a pasi mögött, csak a nagy nulla.

Van pár karakán hozzászóló aki vette a lapot és nem engedte magát leszaratni egy ilyen féregtől, azt hírtelen itt termett a bodybuilder forum tiszteletbeli klikkje, gyorsan megvédni a nagy nulla kedvencüket. De a meglepő, hogy vannak akik még mindig engedik hogy leszarja őket egy ilyen szarházi. Szerintem a valóságban is ilyenek lehetnek, mert pofán vágnak, azt mondják a szemedbe, hogy csökkentettértelmű vagy Te pedig fogod magad és odébb lépsz, mint egy nyuszi.