12316971501353788406.png
  • info
    Anélkül hogy állást foglalnék, nem teszem hisz nem tudom kinek van igaza, de igazából nem is érdekel - írja csuszi

S milyen érdekes a srác valóban pártatlanul állást is foglal utánna három bejegyzésében. Annyira pártatlan és annyira nem foglal állást semmiről, gyerekek ez CSÚCS.
    Rám nyugodtan mondhatod, hogy bepöccentem és kiosztottam azt a félnótás hummat. S ki is fogok osztani minden olyan seggnyalót, aki hasonló stílusban válaszolgat nekem. Ez van ha nem tetszik ne olvasd. Az már hazúgság lenne, hogy akár derrick akár piller11, akár kritikuss vitakultúrájába ezt beleerőszakold. Sőt kereken kimondom akkor már hazudnál.

Ja és csak nekem tűntek fel a klónok?? jajj de érdekes ez a sok új regisztrálással feltünt tag... bodyman meg nemlényeg -írja csuszi a másik megjegyzésében.

Ez is pártatlan, és állásfoglalás nélküli hozzászólás valóban. Gratulálok hozzá csuszi. Magyarul CSÚSZTATÁS a javából. Nézzük is csak kik is írtak tegnap:

OLVASD EL FIGYELMESEN::
    MIKOR IS REGISZTRÁLTAK?

Hmmmmmm - felhasználói adatlapja Regisztráció időpontja: 2007. 03. 05.
    sonka92 - felhasználói adatlapja Regisztráció időpontja: 2007. 03. 05.
    Sadfaced - felhasználói adatlapja Regisztráció időpontja: 2007. 03. 05.
    nemlényeg - felhasználói adatlapja Regisztráció időpontja: 2007. 03. 05.
    Gyúrógép - felhasználói adatlapja Regisztráció időpontja: 2007. 03. 05.

Sőt számoljuk csak össze ezek az új regisztrátorok vajon melyik forumról csapódtek hírtelen ide?!
    És azt is olvasd már el ezek milyen magvas gondolatokat írogattak? Nem tünt fel, hogy humma szarházit pártolják, mert szarban van, elfogyott a két szavas szókincse, és még egyetlen egy érvet nem tudott felhozni arra, amit feltettek neki kérdésként. Baj van mert nem jó ha látható és olvasható, hogy szegény csökevényt meggyanusította például

© klastrom
    #5239 bejegyzés
    #5221 bejegyzés

mert bizony ez nagy gáz, s még mindig csak hallgat a mafla humma, és görcsöl vajon például ebből hogyan húzza ki magát - idézet egy bejegyzésből

Kislány, várom továbbá az általam feltett kérdéseimre-észrevételeimre is reagálásod:HSZ 5241:""Az effektekről annyit hogy ez egy ingyenes amatőr műsor, meló mellett készül, sem idő, sem igény ilyenekkel bajlódni, akinek ez hiányzik nézzen jurassic parkot."Ti talán ezek szerint társadalmi munkában ingyen csináljátok az adás, ezt akarod bedumálni? Igen, ehhez lenne eszed, éveken keresztül ingyen gürizni azért, hogy más előrejusson és amiből Te semmit nem profitálsz!"

ezt folytatom HSZ 5237-tel:"Az, aki meg az adás nézi, azt nem érdekli, hogy Te/Ti meló mellett csináljátok e vagy hogy hogyan, az nem rá tartozik hogy mit áldoztok vagy kaptok-nemkaptok cserébe. Egy futóverseny sem számít hogy hány méterrel győztél: ha 1 méterrel, ha 10 méterrel, akkor is győztél(lefordítom: akár áldozatvállalással, akár nem, akárhogy is készül az adás, az a nézőt nem érdekli, nem megmagyarázni kell a semmit, hanem tenni ellene. Senkit nem érdekel, hogy azt Te hajnali 2 órakor vetted fel, az érdekli, hogy tudsz e neki nyújtani valamit vagy sem)""Hol szerepelsz Te az egészben? Az elején egy logo erejéig hogy Humma és Drugs Bunny produkciója? Vajmi kevés, már ne haragudj, ha tényleges munkád, ötleted, stb. lenne benne, akkor hülye lennél nem eröltetni a saját "ügyedet". Ez mégsem történik meg, egy csatlós vagy és pont.

"5237-es hozzászólásom:"Lényegtelen dolgokkal próbálod magadat boldoggá tenni. És elmondom az én nézőpontomat:"itt egy sms, 5 perce kaptam: "bocs, de mult 7en nem értem végül rá, uh szerdán megpróbálok bemenni.. Remélem marad addig dvd! D.""a lényeg: a megbeszélt időpontban a bodys nem volt a megbeszélt helyen, erről ő téged akkor nem értesített, sőt, most is csak azért mert kell neki a róla készült felvétel. Egyszóval: magasan leszar Téged. Te irányítható vagy és ezért fordul hozzád. Ha egy kicsit is tisztelne, akkor kapásból felhívott volna, hogy bocsi, nem tudok menni, vagy hogy kések, és beszéljük meg, hogy mikor lenne neked esetleg megint jó. Hát ez nem így történt! Ez is Téged minősít, szóval lehet hogy neked kellene megtanulnod olvasni, sőt a sorok között is olvasni..."

Ja és az új regisztráltak hasonlóan két szavas megszólalásukból Te milyen plussz ismerettel lettél több?! Megmondom semmivel.
    Semmi másért nem jöttek ide, csak hogy a haverjukat kipártolják, mert tudják baj van odaát, nem megy a szekér, mint azt írták itt lejebb. S szar lenne, ha pont egy ilyen videoguru, zseni szerkszető égne, mint az olajos rongy.

Birom az ilyen szelektált olvasást, megnyilvánulást, állásfoglalást, még ha nem is olyan bunkón lett körítve.

Remélem erre a visszaírásra amit neked szántam már nem írod hogy baromian bunkó hangnemű, mert akkor az is csusztatás lenne CSuszi :))