-
Hej tudtam én, hogy öröm lesz benézni látván, hogy 180 új hsz van. Én hülye meg még reménykedtem, hogy TALÁN értelmes emberek visszatértek és onnan folytatódik a forumozás ahol abbamaradt.
Vitába nem szállok be, nincs értelme. Egyedül BPeti elég régi hsz-ére szeretnék reagálni:
Teljesen igaza van benne, hogy ha visszalapoztok kb 10 oldalt, még mielőtt megjelent egy pár bodybuilder ellenes "mertmégsokmásikoldalvan" muscleteames emberke azóta itt nincs normális fórumozás.
Egyébként nem tudom modik mennyire nézik a topicot de ha humma kapott 2 felkiáltójelet akkor infonak kb 18at lehetne adni káromkodásért.
Sosem értettem az olyan embert aki csak azért végignéz bármit, hogy aztán fikázhassa. Szerintem marhára nincs benne logika, hogy "végigszenvedtem az egészet pedig bunny ilyenolyan köcsög és ilyenolyan szar volt meg nincs benne effekt". Emberek, hát többen is elmondták már, hogy ez egy ingyenes műsor, ami egyébként megrendelhető dvdn is potom összegért ezt lássuk be. De miért néz valaki olyat végig ami szerinte szar? Eggyel több ok arra, hogy ma miért hagyom ki az edzést? " Mert én egyébként kurvára nagy testépítő vagyok de ma inkább forumon vitatkozok mer fáj a hajam és nem tudok edzeni. " Kb ilyesmire tudok gondolni. Avagy valami perverzió? "Kár, hogy én nem tudok ilyet csinálni mert aberrált vagyok inkább jól beugatok."
Vagy inkább regisztrál 43 nicket a forumra mert ő a menő csak aztán még le is bukik akkora idióta.

Fura, hogy a "***** ***** ************ *******" humma, ahogyan ti fogalmaznátok mindenkinek felajánlotta, hogy menjenek el hozzá, adott címet, még az utazást is finanszírozza "a kis bolti eladó". Kíváncsi vagyok hány fikázós fog elmenni és a szemébe mondani.
Remélem a vita lezárul, mert nincs értelme. Pontosabban nem is a vitának nincs értelme hanem a fölösleges káromkodásnak és egymás szidásának.
"A föld iq szintje állandó csak az emberek vannak egyre többen"