-
kiralycobra #5349 Imádom az ilyen szócsatákat.
Senkit sem érdekel a BBTV - mégis mindenki nézi.
Senkit sem érdekel a humma meg a bunny - mégis mindenki róluk beszél.
Senkit sem érdekel a nevetséges okoskodásotok - mégis leirjátok.
Könnyű neten nagy pofával élni. El lehet menni a helyre ahol dolgozik. Vagy az már nem pálya? Már nem akkora az arc? Már nem lehet mások elött "gizdulni" hogy mekkora király is az ember?
Az a legnagyobb vicc, hogy le vagytok szarva mégis irtok 10 oldalt sírva. Most jönne, hogy nincs leszarva mert elolvastam, de nem mert átugrottam. A megszólitásig eljutok, tudom kinek szól és tudom hogy ujra csak a sirás.
Azért ahhoz hogy vki ennyire besértődjön és oldalakat irjon arról hogy mennyire megbántódott, és lüktet az agya a vérnyomása miatt nagyon lelki érzékenynek kell lennie szegénykének.
A klastrom vagy bugi68 nagyon levizsgázott emberségből. Tényleg. Azért van 4 felkiáltójel, azért van hoyg az összes fórumon hatalmas a pofája, mocsokul, káromkodva pofázik és elküld mindenkit a faszba, még a szakmai topikokban is, nem csak 1 fórumon, ráadásul fingja sincs az egészhez.
Én jót kacagok rajtatok, persze csak a rövid szöveget olvasom el - és habár biztos arra gondoltok nem tudok olvasni, vagy nem tudom értelmezni, vagy nem tudok ilyen hozzú sírós monológot megjegyezni, hát tévedtek. Nincs időm rátok :)
Amúgy miért kellett idejönni, miért nem a muscleteam fórumán okoskodtok? Ja, hogy ott csak ti lennétek és egymásnak fröcskölődtök? :))
Te Derick. Nem csak, hogy 10 oldalon keresztül sírsz - amire az 1% kiváncsi, de azok is unalmukban -, de még több nicken is vagy. Te nagyon lelki nyomorék lehetsz - lehet fizikailag is. Ez az igazán szánalmas...
Piller11. Szintén 10 oldalak, sirás-rivás, 600x is feteszi ugyanazt a kérdést, miért nem válaszolt humma?? Kicsit sem veszitek észre hogy ezzel szopat titeket? Nehogy rájöjjetek arra, hogy ha nem válaszol akkor mennyire kész vagytok ezen :) Esküszöm mint az ovodások. Jajj, tanárnéééniii nem váálaszoollt :))) RÖHÖGŐGÖRCS KAP EL! CSAK IGY TOVÁBB :))))
Másik idióta meg kéregeti a videókat, mert hát neki van, ezért kritizálhat. Hát mármegbocsáss, de attól mert vki összekotort egy videót és mellesleg nekem nincs, az nem azt jelenti, hogy nem mondhatom el a véleményem. Attól mert én nem készitek videó - akármilyen okból kifolyólag -, még nem jelenti, hogy nincs véleményem, kritikám és nincs jogom hozzá. Márpedig van. Tudod a kritikusok is kritizálhatnak filmet mégsem készitettek még soha! Márpedig ezt kéne tudnod kritikuss :)))
Jajj ez is hosszúra sikerült, csak veletek ellentétben ez az első és utolsó postom, ugyanis ebben minden benne van, és bármit irtok csak másolhatnám ezt naphosszat.
Larson