12316971501353788406.png
  • djemba-djemba
    okés...nem tudok neked mutatni semmilyen tesztet ami azt indokolná, hogy káros a kreatin, de nem feltétlen jó!!! szerinted jó az a vesédnek, hogy megiszol egy nap 5 liter vizet? mert ha jó, akkor te a biológia alapvető fogalmaival nem vagy tisztában! ha meg nem iszod meg azt az irreálisan nagy mennyiségű vizet(és hangsúlyozom VIZET, mert ha meg nem azt iszod, akkor meg kezdheted ásni a sírod), akkor a kreatin nem tud mit az izmokhoz vonzani! a kreatin kegyetlen szarul oldódok, fel sem tud teljes mértékben oldódni...nem mond nekem, hogy igen mert én sem 2 éve emelgetem a súlyt...na szóval nem oldódok fel teljesen és a bélben fog felszívodni, ami meg hasmenést okoz...szerinted ez jó...szerintem szó szerint szar...tiszta ügy, hogy ha normálisan szeded akkor csak a vesédet lakod le idő előtt...ki mondta, hogy a cigi az nem károsabb....de károsabb!!! de a kreatin sem fasza!!! miért van szükséged rá...nem nősz nélküle? vagy izomlázad van mindig? fáradt vagy, gyenge vagy? vagy mi? nem a szar kreatint kell szedni, hanem az edzést kell optimálisan személyre szabottan beállítani! az embereket lehet felépítés, hajlam alapján csoportokba sorolni...ezek alapján nagyon profi edzést lehet összeállítani...egy KIEGYENSÚLYOZOTT edzést! ezen van a hangsúly...ha ezt megcsinálod, vagy megcsináltatod akkor lényegtelen, milyen testalkat vagy...úgy fox nőni, mint az állat!!! itt nem a nagy placsni-izom a laza, hanem az aprólékosan megmunkált...a legtöbb táplálékkiegészítőtől csak meghízol és azt hiszd, hogy most qrva izmos vagy...a szerek fele lúzerség...pénzkidobás...rácáfolok magamra...csak a kreatin és kreatinnal összefüggésben lévő anyagoktól nősz igazán és lesz szép izmod, de az kegyetlenül leterheli a szervezetedet!!! vmit vmiért...ha türelmetlen vagy akkor szedd a krea-t...ha csak simán ásványi anyagokat szedsz, akkor sem lesz izomlázad, normálisan fejlőnek az izmaid, nem turbóz meg, dehát minek is, ha egy király, beállított edzésterv hatását élvezed...