12316971501353788406.png
  • derrick
    dindike "szerintem most reklámozd egy kicsit máshol magadat..baromi unalmas mindig a Te hosszú és értelmetlen hozzászólásaidat olvasni! Eddig (Nélküled) nagyon érdekes volt ez a topic, de most már utálok ide benézni, mert tudom, hogy az utolsó 6 hozzászólás tuti, hogy a Tied lesz és semmi köze nem lesz a valódi testépítéshez..."

Kedves Dindike, ugye szólíthatom így a hölgyet ;) Bizony-bizony egy csajszi is van a fórumon, bár eddig még nem láttam a logoját, csak pont most, amikor engem kell kritizálni Pedig ő 2006 óta itt van közöttünk.
    Milyen véletelen, vagy még sem
    Én nem szoktam magamat reklámozni, de ha valaki kritizál valamit amit írtam, és az én véleményem más akkor bizony ha tetszik "nagysssssága" ha nem bizony hallatni fogom a szavamat
    Tudod itt oldalt van egy görgetősáv, s ha valakinek a dumája nem teszik, vagy nem akarod elolvasni, vagy ... megfogod és lejjebb húzzod, ennyi nem több. Gondolom a kis kacsoddal ezt meg tudod tenni. Most melléfogtál, mert ezúttel Piller11 megdöntötte csúcsot és az ő egymás követő hozzászólásait kellett elolvasnod.
    Ugye elolvastad, mert bizony okos gondolatokat írt a csávó , tényleg lehetséges, hogy otthon van a body témában ;)))