12316971501353788406.png
  • kritikuss
    Köszönöm azoknak akik kiálltak mellettem, és köszönöm azoknak akik "zoknik" és fikáztak. Ez van, szabad ország, szabad szerelem, szabad száj. Nem kell félned Derrick a fikázók nem rettenttettek el attól, hogy a jövőben is bármit amit a bodyról találok és humorosnak, jónak vagy figyelmre méltónak találok azt itt közzétegyem. Ha kell többször is. További jó vitát mindenkinek.

Piller11-el maximálisan egyetértek abban, hogy Németh Istvánt kihagyni bűn volt, hiszen baromian jó testépítő a srác, és a tavalyi eredménye bizony méltán elismerő volt. Gondolom nem árulok el titkot azzal hogy Steve Namat nickkel itt van a srác ezen a forumon. A másik forumon is ott volt annak idején olvasgattam.
    Kíváncsi volnék vajon Őőőőőőőőőőőőőőőőőő :)))
    hogyan látja ezt a dolgot?! Van e erről véleménye?!?!

Milyen mélyen hallgat a díszes társaság a hangadók, Jenei István nevét olvasva, baromian tájékozottak a csókák. Nem csoda hiszen csak is azt a bizonyos portált látogatják, mert 5 % kedvezményben részesülnek. Kíváncsi lennék ha találnék egy webboltot, ahol 10 % a kedvezmény akkor én lennék reklámozva?

CeeZee már felfedezte, hiszen valahol lejjebb egy bejegyzésben érdeklődött utána (megszólította).