12316971501353788406.png
  • Piller11
    "a kritikuss-al nem az volt a gond, hogy másik oldalról linkelt be valamit te ész! olvasd már vissza, hogy mit írtam neki elsőre! azt érdekes módon elfelejtetted. ha nem vagy képes felfogni, hogy mi volt ott a gondom vele akkor sok sikert neked az élethez. mert ha te így szelektálva olvasol akkor lesz gondod bőven."
    Addig, amíg én kultúrált hangnemben szólítalak meg és kommunikálok Veled, addig elvárom (szerintem teljesen jogosan, ahogy mindenki más is) Te is így tegyél.
    A díjátadóval kapcsolatban meg felsorolsz két nevet (magadat és Jazzy-t) hogy Ti ott voltatok, veritek a melleteket és Ti akkor már tömeg vagytok és meg is tömitek a limitált férőhelyeket? Ez érdekes

"besz@rás! hogy jössz te ahhoz, hogy kérdőre vonj engem, hogy miért nem voltak ők ott? ezt komolyan gondolod? hogy ki volt ott és ki nem ahhoz nekem mi közöm? áruld már el! szted én szerveztem és megmondtam a Pistiéknek, hogy ti nem jöhettek?"

Olvasd vissza Te is, talán rajtad is segít ez a módszer, és figyeld meg hogy kOTTA reklám-reagálása írtam először, onnan meg általánosságban folytattam egy témát (nem konkrétan kOTTA-nak és nem konkrétan Neked címezve!), és az írásom nem egy reagálás volt valakinek a hozzászólására (és nem konkrétan a Tiédre!) de ezt Te, mint gyakorlott fórumozó (ezt mondod magadról) pillanatok alatt vissza tudod nézni, de javíts ki ha nem így van!!!
    Hol vontalak én Téged személy szerint kérdőre???
    Miért, milyen alapon vetted Te ezt magadra???
    És mint "gyakorlott fórumozó", aki elméletileg másoknak való segítésért ír be, elég szép, megfogó, kedves, barátságos, bizalomgerjesztő, stb. a stílusod! Egészen egyedi, szinte hasonlatos számomra egy már megszünt fórumon olvasotthoz (ami pont eme stílus miatt lett megszüntetve)! Nem tudsz erről valamit? És ha kisregényt nem is, de egy novellát vagy egy monológot véssél már ide a kedvemért
    Azt meg, hogy ismersz egy oldalt... hangsúlyozom, nem támadom a body.builder.hu-t, mert én is szeretem azt az oldalt, de hogy egy oldalt ismerj... Szánalmas, tipikusan a Te fajtádnak a jellemzője. Tájékozatlanság, a legminimálisabb jelét nem mutatod annak, hogy képes lennél más lehetőségeket keresni, kimozdulni a komfortzónádból (ha nem tudod mi az, kérdezz, szívesen elmondom). Pedig ez egy testépítő számára alapvető lét'tulajdonság (!) kellene hogy legyen. Sajnállak, de komolyan! Vagy külön juttatás jár az ő ajnározásukért? Van egy tarifa: 1 éljenzés = X Ft?

"mindenesetre örülök, hogy olyan ember dumál aki eddig oly sokat segített a kezdőknek itt!"

Van önkritikám, tisztában vagyok a képességeimmel és a tudásommal, amit az elmúlt 7 év rendszeres testépítő edzésével töltöttem, amelyet 5 éve tudatos táplálkozással párosítok, de szerintem még a tanácsadás is felelősség kérdése, főleg, hogy itt az interneten mindez látatlanban történik. Itt véletlenül sem arra gondolok, hogy nincs meg a szakmai tudásod és tapasztalatod, mert amiket írsz, jók, egyetértek velük, de akinek írod... nem ismered, nem tudod, milyen meg nem említett bajai-gondjai vannak, ha csak a fizikális részét is vesszük, és lehet hogy abban az esetben, ha egyes dolgokat felfednének az itt kérdezők, akkor teljesen más választ mondanál, vagy éppen ellenkezőleg: az "eltitkolt tény" ismeretében lehet hogy Te nem is mondanád azt a tanácsot amit előtte adtál volna. Én úgy gondolom, hogy nagy a felelősség kérdése. Ezt Enigma a testmester.net-en, valamint a biotechnutrition.hu-n nagyon okosan oldotta meg egy tökéletes körítéssel: napló formájában leírja tapasztalatait.