12316971501353788406.png
  • Piller11
    Örömmel kijelentem mindenkinek: megtanultam fórumozni, és nem két napja regisztráltam magam az sg.hu-n, hanem már kemény 11 napja (akkor már előző írásotokból ítélve vagyok már valaki): olvassunk vissza és kössünk bele a másik minden egyes szavába:

"Kritikuss egy paraszt volt, ő fikázott mindenkit. Egyébként ha valamit 3x-4x másol/ír be, akkor azt feltételezi, hogy nem értettem meg elsőre , ergo úgy fogom érezni, hogy hülyének tart, és ezt nem szeretjük."

KritiKUSS fikázására olvass vissza két oldalnyit, és olvasd el légyszi még egyszer, ha elsőre nem sikerült megérteni! De ezt a módszert már az általános iskola alsó tagozatában ismerik.

Hülyének csak azt lehet nézni, aki az is. De akkor én is kikérem magamnak, hogy vagy egy tucatszor lettem invitálva (nem írok neveket Kik! tették ezt nap mint nap) az "Év testépítő díja átadó bulira"! Most ez akkor azt jelenti, hogy mint fórumolvasót egyből hülyének néztek??? Érdekes, én nem ennek fogtam fel, és egyszer sem szólaltam fel ellene.
    Egy Németh Istvánt meg egy nagy bummal elintézni... hát no comment. És mindezt azért teszem mert évek óta a legtehetségesebb magyarnak tartom, ahol közel 100%-ig tökéletes genetika párosul tökéletes elszántsággal, hozzáállással, tenni akarással, inteligenciával (mert abban talán egyetértesz, hogy inteligencia kell ehhez a sporthoz is, gógyi nélkül ez sem megy).

De azt azért megjegyzem, hogy akkor írásodból következtetve abban az esetben kapott volna díjat, hogyha előre jelezte volna hogy megy? Szóval aki megy az kap díjat? Csinálunk neki egyet? Ez így működik?
    Jenei Pistiről meg csak hallgatsz? Egy vb. 7. helyezettről, akikről önmaga és szakmabeliek is azt mondják hogy előrébb kellett volna végeznie és ezzel magasabb besorolást kapott volna - ez a teljesítmény kevés volt egy díjhoz? Vagy az a gond hogy Pisti önerőből, magánpénzből készül és nem tagja egy bizonyos klikknek? Azért egy vb. 7. helyezettről csak úgy ne hallgassunk, főleg hogy így is elég feketebárány a sportunk, és úgy, hogy egyre kiélezettebb ek a versenyek és egyre nehezebbek a szép eredmények elérése! Vagy máshonnan közelítem meg a dolgot: ugye tudod/tudjátok ki az a Jenei István? És még mindig nem beszéltünk több jeles testépítőnkről sem, még olyanról sem, aki aktív (2006-ban is több versenyen induló) versenyző a PROFIk között!!!... és vannak amatőrök között is többen...
    Limitált volt a férőhely? És ez a kevés ember megtöltötte? Akkor hova lettek toborozva az embereket? A nem létező pavilonba vagy az erkélyre? Esetleg pincehelyiségbe, ha van?
    A kezdeményezést díjazom, és első hallásra meg is örültem neki, mert igenis szükség van rá, csak az egész nekem egy kicsit büdös, művies (így kívülről, kívülállóként).
    És igen, egyetértek Derrick-kel, hogyan került oda az a fránya sárga póló? Hívjuk akkor Magnumot és Serlokholmst, de nekem már van egy gyanúm: az a fránya reklám a hibás, ami a pólóján volt! Nem kiöltözni kell és frakkban megjelenni, de ahogy a díjazottak is tették: kultúráltan megjelenni, nem egy ízeltlábú-csalogató színű pólóban! Én értem, hogy az a szín hozzátartozik a portál image-éhez, de könyörgöm: vegyük észre hogy mikor milyen megjelenésűnek kell lennie embernek/reklámnak és alkalmazkodjunk! Én személy szerint ezt úgy oldottam volna meg, hogy egy kultúrált fehér ing hátuljára felvasaltatom (kb. 1000 Ft-ért) volna: www.body.builder.hu és ezzel a reklám része is meg lett volna oldva