12316971501353788406.png
  • Piller11
    Hát jó, akkor maradjunk szerencsétlen KritiKUSS-nál, hamár ennyire felkapott lett.
    Ne csináld már a műbalhét, kOTTA! Azzal hogy kétszer belinkelte a kis dolgát és elfoglalt ezzel 2X5 sort?! Ugyanis Ceezee kezdte ki ekkor egy cavintonos dumával, nem bírta szó nélkül hagyni. Imádtam a viccét KritiKUSS egy árva szót nem szólt, senkivel nem kezdett el vitázni, annyi véleményt formált - hiszen ezen a fórumon is elméletileg lehet - hogy talált valamit, ami tetszik neki és talán másoknak is lesz egy kis öröme benne... de ezt nem ragozom tovább, hát legyen még egyszer: www.muscleteam.hu
    Az alapdolgokat a legelejéről nem lehet mindenkinek a szájába rágni, kell egy kis előtanulmány. De ne csináljuk már hogy csak a boldybuilder.hu létezik! Ha bármelyik keresőbe beírod a szavakat, amikre kíváncsi vagy, egy rahedli oldalt fog kidobni, nem beszélve az egyéb szakmai oldalakról - ahol ugyancsak sokat lehet tanulni: www.testmester.net -en a-tól z-ig tökéletesen le van írva minden, vagy ott a jelenleg átalakulás miatt félig-meddig nem működő www.biotechnutrition.hu ahol ugyancsak cikkek tömkelege és Enigma igen tanulságos naplója és tapasztalatai (melyeket nem lehet csak úgy a fogasról leakasztani) olvasható, stb. Én maximálisan elismerem a www.body.builder.hu portált (mert olyan hatalmas hogy az már nem oldal), a hosszú-hosszú évekre visszanyúló múltjával, de azt egyesek (mindenki tudja, hogy kire gondolok) a stílusával kezdi teljesen megölni és régi fényét csorbítani! De az ég szerelmére, ne legyünk csőlátóak, én személy szerint havonta végigcsinálom egyszer: megnézem a keresőkkel, vannak e újabb oldalak, a www.muscleteam.hu -t is így találtam, mely nem az írásos szakmai részével foglalkozik meglátásom szerint, hanem vizuálisan közelíti meg a testépítést (lévén hogy ez egy vizuális sport, nem "mért" sport), amire eddig nem láttam példát, és az amatőrökkel is foglalkozik. És azzal, hogy a testépítők is emberek, nem valami csodalények.
    Tájékozódjunk! És Derrick is valamilyen szinten erre hívta fel a figyelmet.