-
derrick #5015 Azért milyen gyorsan kiferül, hogy "Piller11" rátapintott a lényegre pár srác akik valamilyen formán ugyan azt irogatják még is csak személyes kapcsolatban is vannak, már csak az lenne érdekes, ha ők esetleg pont a bodybuilder webáruház alkalmazottai is, vagy valami közük is lenne a webáruházhoz :))) 

ceezee "év testépítőjén nem volt ott senki? hmm. akkor én is csak álmodtam meg a Jazzy is hogy ott voltunk?"
Igazat kell adnom neked, mert ha Te ott voltál, akkor biztosan tudod, mennyien is voltak jelen azon a díjátadó eseményen, ettől függetlenül a videobejártszásból nem ez derült ki. A hangulatról sem tudok mit mondani, csak azt amit a video mutatott (üres asztalok mellett ült egy-két ember ;)
CeeZee "besz@rás! hogy jössz te ahhoz, hogy kérdőre vonj engem, hogy miért nem voltak ők ott? ezt komolyan gondolod? hogy ki volt ott és ki nem ahhoz nekem mi közöm? áruld már el! szted én szerveztem és megmondtam a Pistiéknek, hogy ti nem jöhettek?"
Bazd meg (hogy finomra vegyem a szót) Piller11 nem téged vont kérdőre faszfej, hogy miért, és kik voltak a díjazottak. Ő csak leírta, hogy ki hiányzott még az alapján hogy ki milyen eredményt ért el a tavalyi évadban?!?

A kritikussal meg semmi baj nincs, csak csipi a szemedet, hogy itt van;)) Szegényke azóta sem mer megszólalni
:)))
CeeZee "hogy mi a gondom a felügyelő hsz-eivel (csökkent értelműek kedvéért: nem a derrick-el van gondom, hisz nem is ismerem)azt már leírtam. nem fogok kisregényt írni még a te kedvedért sem."
Látod, azt nem is ajánlom, hogy velem bajod legyen, mert akkor kimegyek a platzra a Templom elé és viszem a táblát
:)))
CeeZee "az esetleg eszedbe sem jutott hogy azért "nyomatom" a bodybuildert, mert azt ismerem a legjobban?"
Ez ellen meg kellene valamit tennem, mondjuk egy beöntés ? :)))