12316971501353788406.png
  • CeeZee
    naná, hogy van miről beszélni! én csak rávilágítottam arra, hogy miért beszélünk olyan sokat a kajáról.

azt hiszem a sérülés az amiről a legkevesebbet beszéltünk itt és sajnos ebben én elég tapasztalt vagyok. elég sérülékenyek az izületeim. néhány hónapja is úgy hazavágtam a térdeimet, hogy múlthéten örültem, hogy 50kg-val tudok guggolni. most már tele lett a tököm és feltoltam a porcépítő adagot(én Joint-X-et használok) és a c vitamint a duplájára. már érzem, hogy javul. csak hát ugye a pénz.
    de volt már jónéhányszor sérült a vállam is. fontos alaposan bemelegíteni, főleg ilyen időben. nem szabad játszani ezzel.

emésztési gondokra a probiotikumot most próbáltam és nagyon kellemeset csalódtam. volt, hogy annyira hazavágtam a bélflórámat, hogy 2-3 napig semmi nem maradt meg bennem. de ennek voltak előjelei is, mint pl reggel akármit ettem, meghajtott. vagy puffadás, görcs(ami pont jó ha a súlyemelő övet próbálnád magadra erőltetni :D) ha valamelyikőtök tapasztal ilyet akkor nem érdemes várni vele. nekem kb 2 nap alatt rendbe tette a gyomromat.

az edzés pedig teljesen egyénspecifikus. nekem pl van olyan gyakorlat amit régen évekig nem éreztem viszont most az edzéseim alappillérei.
    viszont az is fontos, hogy egy idő után az adott izom hozzászokik egyes mozgásformákhoz és edzés közben szinte nem is tudod meghatározni, hogy mire is edzel, annyira nem érzed azt az izmot. na olyankor kell(vagy már kellett volna) váltani egy másik gyakorlatra vagy jobban koncentrálni. nekem pl nem durran be a vállam rendesen, ha nem vagyok kipihent. ha viszont ott tudok lenni teljesen agyban is az edzésen akkor a 2. gyakorlat után úgy ég a vállam, hogy nem tudok inni a shakeremből és csak lógatni tudom a karjaimat.
    ja és a heveder tényleg jó, ha tudod használni. a kOTTA-t is mesteredzők tanították a professzionális gurtni feltekerés ősi művészetére.