12316971501353788406.png
  • CeeZee
    nekem van néhány kamionos ismerősöm és nem irigyellek kaja terén. belföldön nyomod? csak azért kérdem mert akkor reggel elvileg meg tudnád csinálni előre a kaját. de ha több napot vagy külföldön akkor nincs könnyű dolgod.
    a csirke+rizs az alap. de lehet még fehérje turmixot inni puffasztott rizs mellé. vagy fehérje turmix és előre ledarált zabpehely, mert ezt csak inni kell.
    ha meg tudsz állni az a legjobb. ha rám hallgatsz akkor úgy csinálod meg a csirkét hogy főzés/sütés előtt kockákra/csíkokra vágod és akkor elég egy kanál is amikor enni kell. nekem volt néhányszor, hogy a teherautóban ettem(na ilyenkor áldom a forgalmi dugót :D) és elég nehéz lett volna késsel villával. :D én vettem ilyen műanyag osztott ételhordót abban elég könnyű vinni a kaját, de gondolom ezzel nem mondtam újdonságot.
    elvileg fehérjéből 2g kell neked testsúlykilónként ha tömegnövelés a célod(feltételezem, hogy az, mivel azt írtad, hogy most kezded). szénhidrátból pedig 4-5g/t.kg. de ha vékony a testalkatod és esetleg rakodni is neked kell vagy bármilyen más fizikai melót is végzel az edzésen kívül akkor el lehet menni a 6g/t.kg-ig is, de ez elég nagy mennyiség. ez egy 70kg-os embernél 420g szénhidrát(CH) ami kb 600g(nyersen mérve!!!) rizst jelent naponta.
    ha minden kötél szakad akkor vannak ilyen étkezést helyettesítő MRP-k(táplálékkiegészítők) is, de inkább a szilárd kajánál kéne maradni

ha valami nem tiszta csak szólj