12316971501353788406.png
  • a zsírkereskedő
    ha én meg nem vagyok ott sose evezel első gyakorlatnak

amúgy most h nagyon törtem a fejem a kondis múltam miatt beugrott mi is történt valójában...
    úgy 99-00 körül éppen alapozás volt a kéziedzésen és levittek minket a közeli edzőterembe:D
    mondanom se kell nézvén az anatómiai ábrát az volt az első ami eszembe jutott h ennyi izmunk van?:D
    aztán persze szinte csak mellre és hátra edzettünk és amikor vki nem az egységesített 30kilóval nyomott fekve hanem merte emelni a súlyt azt egyből majdnemhogy meglincseltük: "mit csinálsz! szétroncsolod az izületeid! túl kötött leszel stb":D (uram atyám a végén még izmosodott volna picit:D:D:D:D)
    aztán kaptunk ingyenbérletet le is jártam kb 4hétig de mivel focipálya mellett volt a terem és focizni nagyon szerettem 4 hétből 3és felet fociztam:D
    aztán évekkel később megint lementünk ugyancsak kéziedzésen-te jó ég ahogy visszaemlékszem olyan dolgokat csináltunk h hihetetlen:D
    csoda h nem sérültünk meg:D
    aztán a középsuli 3ik osztályában látván osztálytársam "hihetetlen"(40es kb-hozzáteszem azóta is lejár és sokkal szarabbul néz ki mint akkor:D) méreteit én is elhatároztam h "gyúrni" kezdek:D
    aztán most itt tartok:D még a gurtnit se tudom rendesen használni:D:D:D:D