-
Atrium #4149 Edzésben nem tudok segíteni, de kajában tudok adni pár tippet. Amit leírt Jazzy az teljesen jó. Ilyen sorrendben növekszik a húsok ára is. csirke mell pulykamell, marha hús. ha marhahúst veszel lehetőleg ne legyen zsíros(bélszín, fehér pecsenye, felsál). Tojás is jó fehérjének , sütve-főzve. Azt mondják a sárgáját ki kell dobni, de nekem még senki nem mondta el h miért,így én meg szoktam enni azt is. A túró lassan szívódik fel, ezért ezt érdemes este fogyasztani. Mivel a sima túró magában elég szar ízű, és lehet hogy szagú is, ezért nem árt kitalálni valami finomat belőle. Én hagymát szoktam apróra vágni, azt bele a túróba, és még pirosarany-at. Ismertebben néven az a kőrözött. Fontos lehet még a hal is. Tonhal TÖRZS konzervet vegyél. Van ez a riomare, vagymicsoda, de szerintem drága, így jó a sima olajos tonhal is. Csak mielőtt megennéd, mosd le róla az olajat egy szűrő segítségével. Most kb ennyit a fehérjékről. Szénhidrátból tudod mennyit kell fogyasztanod. Rizs. Olcsó, sok és egy idő után megutálod :D Ezt érdemes hússal együtt enni. Akkor nem olyan rossz :) Puffasztott risz. Ham-Let gyárt 100grammos csomagokat, 10 szelet van benne. az egész kb 60-70g szénhidrátot tartalmaz. Én edzésre menet szoktam megenni 1 csomaggal. Zabpehely. Kb ugyan ennyit ch-t tartalmaz. Egész undorítú ha eszed, ezért érdemes kávédarálóval összedarálni és valami turmikban fogyasztani. Asszem még a szőlőcukor is jó, de ebben nem vagyok biztos. naponta 4-5 liter vizet kéne inni. Tejet ne igyál (nem nagyon tudom hogy miért, ezt mondták a nagyok.) Cukor, Liszt tabu. Ne fogyassz sok csokit :) Kenyérből a teljes kiőrlésűt válaszd, magyarul barna kenyér. Drogokat is kerüld lehetőleg :) Alkoholról nem mondok semmit :D Hát most kb ennyi jut eszembe. Így is elég hosszú lett. Ha lesz még valami , majd írok :D