12316971501353788406.png
  • nyaSGem
    Persze, hogy nem a ti topikotok! De azért ha az ember új egy topikban, illik köszönni és bemutatkozni kicsit, én ezt nem tettem meg...
    Igen, van közöm a súlyzókhoz. Egész életemben sportoltam magam is, és évekig keményen súlyzoztam erősítettem is.

Viszont én nem testépítettem. Most mondhatnám nagyképűen, hogy ez a törekvésem nem sikerült, mert általában meg szokták kérdezni, hogy testépítő vagyok e, de nem. Az én elvem az volt, hogy minél nagyobb súlyokkal, minél nagyobb dinamikával edzek és ugyebár ez messze van a tudatos és logikus testépítéstől. Ja és ami fontos, hogy én "C" vitaminon kívül még soha semmit nem nyeltem le, ami ugyebár megint nem egy jó testépítő szokása.

De mint sport és életforma nagyon szép dolog a testépítés szerintem, de nekem igazából azt hiszem időm se volt hozzá igazán.
    Egyébként csak érdekességként, anno lejártam Csepelre is, és két évig pár méterre edzett tőlem a (jól emlékszem a nevére?) Kis Jenő.
    Ne röhögjetek ki, de azt se tudtam ki a srác, amikor is egyszer már jó mésfél év után látom a tévében egy riportban, hogy valami versenyre készül.