12316971501353788406.png
  • CeeZee
    Főzz magadra, az a legjobb. Én is amint keresőképes lettem elfoglaltam a konyhát és azóta alig hagyok helyet a hűtőben a többieknek!:D

Időnként muszály változtatni az edzésen, mivel az izmok hozzászoknak a gyakorlatokhoz és azok sorrendjéhez. Használd a fantáziádat. Pl. mellnél kezdj 45 fokos padon, ha eddig vízszintessel kezdtél. Hátnál, ha lehúzás volt eddig széles fogással akkor kezdj döntött törzsű evezéssel, stb.

Ja és ez a vita már elég régóta tart és nem csak ebben a topicban. Én hiszek abban, hogy meg lehet győzni az embereket(évek alatt nagyon sok embert sikerült "felvilágosítanom"), nyilván van olyan akivel le sem állok vitázni, mert néhány hsz után látom, hogy teljesen felesleges. De én úgy gondolom, hogy nagyon nagy téveszmék vannak a köztudatban a sporttal kapcsolatban és az nem megoldás ha a homokba dugjuk a fejünket. Viszont az még ront is a helyzeten ha bunkó módon reagálunk. És ez engem cseppet sem zavarna, ha ezzel csak magának okozna kárt, de ezzel minket is magával ránt.