12316971501353788406.png
  • Zocsi
    Jajjajj, srácok! Én nem tudom ennek az előzményét, csak elolvastam ezt a heveny szópárbajt. Mi értelme? A szkeptikusokat úgyse lehet meggyőzni. Az én szobatársam is ilyen. Ő nem jár gyúrni, mert mi értelme lenne az egésznek. Nem érzi, nem érti a lényegét. Mellesleg van abban is valami, hogy kötekedő, verekedő lesz az ember, pozitív értelemben. Kicsit jobban tisztában van egy kigyúrt ember a saját fizikai korlátaival és hamarabb kiáll az igazáért sztem. Az meg hogy több csajt szerez meg, mert az edzett ember magabiztosabb, mellesleg a csajok is jobban preferálják azt, aki ad is magára valamit. Szal ezekben van igazság, a kérdés csak az, hogy mennyire sarkítjuk a dolgokat.

CeeZee: Megpróbálok változtatni valamicskét a kajázási szokásaimon, de ez naon nehéz lesz, mert mindenevő vagyok, és a családra nem is jellemző, hogy diétáznának. Kezdjek L magamra főzni?
    Tudtok egyébként valami jó haladó, osztott edzéstervet írni, ami bevállt nektek, mert egy éve ugyanazt edzem, kisebb módosításokkal és már nem csak hogy kezdem unni, de sztem már nem is használ annyit. Most mell-bicepsz, hát-tricepsz, láb-váll felosztásban vagyok. Hasazni, derekazni csak akkor szoktam ha kedvem van... :P