12316971501353788406.png
  • CeeZee
    Üzenet VG-nek:
    Azért ide írok, mert nem akarom mégjobban szétoffolni a VVFC-topicot, ahol a testépítők(valaki szerint gyúrósok) kontra laikusok vita kezd elfajulni és úgy gondoltam, hogy ez a téma inkább idevaló.

Szóval VG: JGTC személyes jóbarátom már évek óta és hidd el ismerem elég jól, gondolhatod hogy mellette állok. Rohadtul nincs igazad és kezdem már unni, hogy mindenkibe belekötsz(még belém is). Nem tudom mi okozza ezt nálad, de itt a testépítő topicon belül is betaláltál már néhány embert teljesen feleslegesen.
    De ami a legjobban zavar, hogy amíg én próbálom eloszlatni a tévhitet miszerint a testépítő egy kötekedő, verekedő, nulla IQ-s vadbarom, aki csak azért "gyúr", hogy sorra dughassa a csajokat, addig te ilyeneket irogatsz:

""Úgy látom itt a kedves fórumozok között az a trendi, hogy aki testépítő az "buta-bunkó-geci-fasz-takarodjhaza-", aki zsíros-kövér-igénytelen az "okos-jóarc-mindenkiszereti-mamafia"! Ezzel csak az a baj, hogy a csajoknak a testépítők(pl CeeZee) jönnek be. Ők halom számra dugják a csajokat, néha 2-3 csajszit egyszerre, amíg zsíros-kövér-igénytelen emberek (pl mint szando) akik lusták hetente !!!3 ÓRÁT!!! eltölteni a saját testük szépítésével pedig otthon masztiznak a Virág tipusú csajokra a monitor elött egy 10 órás CS mérközés után... Lehet választani!!!!!!!!!!""
    ""De jól megmondtad mama, gratula! Nem lehet, hogy azért beszélnek veled úgy ahogy, mert lány létedre úgy nézel ki mint egy hányinger?""
    ""Felölem akár a farkadat is felteheted, kurvára nem érdekel, nem a fiúk érdekelnek...""

Saját magad ellen beszélsz! Vedd már észre! Éppen az ilyen beszólásokkal bizonyítod az "igazukat".

Én megértem, hogy fel megy benned a pumpa, bennem is, csak én uralkodok rajta. Csak az a szomorú, hogy ezek az emberek általában nem azt mondják, hogy milyen kötekedő ez a VG, hanem azt, hogy ez a "gyúrós" mekkora paraszt. Magyarul ezzel minket is égetsz. Különben nem érdekelne a dolog.
    Elhiszem, hogy ez egy fórum ahová mindenki beírhatja a véleményét, de gondolkozz már el egy kicsit.

Most is csak azért írok mert a legjobb haveromat küldted el a p#csába!
    ""Engem csak az idegesít, hogy itt fenyegetőzik mint valamilyen istenség... mennyen a picsába fenyegetőzni ahova akar! Amúgy tégenyleg kicsit szétoffoltuk a topicot, de sebaj, legalább népszerű a topic!""
    JGTC ráadásul az edzőtársam is.