12316971501353788406.png
  • 0Fritz
    #33435
    182 centisként biztos nem a 82 kilót céloznám meg, mivel ez úgy egy komolyabb edzés nélküli átlag fizikumnak felel meg. Vagy csupán a lapos kockahas a cél? :)
    Mivel a súly egy dolog, a lényeg pedig maga az alkat (Amikor izmosodsz, akkor „hízol” is, mivel az izom nehezebb a zsírnál), ezért a kérdést más irányból közelíteném meg a helyedben. Mivel elmondásod szerint a fogyás nem nagyon megy, ezért inkább próbálj meg több izmot felszedni és ezáltal javítani az arányokon. Csinálj szuperszetteket és megfelelő bemelegítés után végezz néhány alacsonyabb ismétlésszámú (6-8) sorozatot is nehéz súlyokkal.
    A heti egy pihenőnap hosszútávon nem kifizetődő (nekem 2 hónap után már érezhetően voltak emiatt gondjaim), ezért időnként iktass be egy-egy, akár véletlenszerű pihenőnapot. A több súlyzós edzés nem feltétlenül jelent jobb eredményt.
    Most nézem, azért egy izomcsoportra 1 óra edzés már komoly, főleg úgy, hogy csak egy pihenőnapod van. Így látatlanban szerintem túledzed magad és ez is gátolhatja a megfelelő eredmény elérését. Próbálj az adott izomcsoportra csak két gyakorlatot csinálni, de azt alaposan és nem kell egy óráig tartania. Az edzés intenzitása legyen fordítottan arányban az edzésnapok számával. Ne a versenyzők edzésmódszereit kövesd, mert az egy teljesen másik szint.

    A legjobb zsírégető a kis intenzitású, monoton, hosszútávú mozgás.
    Hacsak azóta nincs egy új trend. :)