12316971501353788406.png
  • Roger6
    #33345
    Azért az egyszerű dealerek kicsit erős szó, a sportban elértek ezek közül az emberek közül sokan elég magas szintet. Egy versenysportoló mindig is használt doppingszert, minden szakmákban szinte. Meg lehet nézni a kerékpárosokat, jobban televannak, mint a testépítők, és amatőr versenyen is. Már a gladiátorok is használtak dolgokat, gombákat, halluconég anyagokat (fájdalomcsillapításként), alkoholt, és még lehetne sorolni. Nem új keletű dolog.

    Hozzátenném, hogy egyikük sem mondta, hogy nem doppingol, vagy nem használ valami szert, de ezt nem lehet csak úgy elmondani TV-ben, vagy videóban, hiszen illegális dologról van szó. Ez vele jár, mindenki tudja, és azért, mert nem verik a mellüket, hogy na én bizony telebasztam magam 5 tűvel ma, attól még nem álszentek, hiszen a tű kaja nélkül szart sem ér. De ők azt mondják, hogy a kaja fontos, ami igaz, sőt, a legfontosabb az egész egyenletben.

    Nálunk a teremben volt egy srác még pár éve, elkezdett egy kúrát, csak hát nem kajált jól hozzá. Teleszart búvárruha, 60 kilósból lett 90 kilós hányadék, nulla testtel. Amikor azt kérdezted, hogy hogy mit kajál, mert kéne formálódnia, akkor azt mondta, hogy az nem számít, mert erőemelő, amikor meg azt kérdezted, hogy mennyivel guggol, akkor azt mondta, hogy ő testépítő, nem érdekesek a súlyok. Na és ezzel a mentalitással van gond rohadt nagy gond. Amúgy kit érdekel, hogy teleküldi magát az ember, ha ért hozzá? Semmi baja nem lesz, ha ÉSSZEL csinálja. A piálás legális, aztán ezrek halnak meg tőle évente. A fos cukor is legális, pedig attól is rengetegen dobják fel a pacskert, nem beszélve az egészségtelenebbnél egészségtelenebb kajákról. Vannak ennél sokkal nagyobb gondok, mint hogy valaki doppingszert használ, vagy ad el.