-
Öröm olvasni a folyamatos lenéző, és személyeskedő írásaidat.
Még véletlenül se a Klokov videóra írtam, és nem is rá értettem, nyilván akkor nem többesszámot használok. Sőt példát sem írok, mert azok biztos a 2%-hoz tartoznak, oké. De igazából összeveszni nem fogok senkivel ezen. Ami infóm van azt a tv-ből szerzem, ha ott szakkommentátorok taglalják a sportág kockázatait, a versenyzők sérüléseit, műtéteit, akkor azt én hajlamos vagyok elhinni. Nyilván irodalmi túlzás volt a lentebbi beírásom, persze ezt te szó szerint értelmezted csakhogy legyen valami flém generálható pontod. Amire gondoltam, hogy ekkora súlyoknál már óriási a kockázat a sérülésre, és sokan bele is sérülnek, elég sokan komolyabban is.
De mindegy is, számomra ez egy bolha értékű ügy, amiből te csináltál elefántot. Ha például a Haraszti Ádám hülyeséget beszél a tv-ben, aminek köze nincs a valósághoz, na azt én leszarom, mert van fontosabb dolgom is az életben, mint 190-es pulzussal verni a billentyűt és beírni a Digi Sport oldalára szép arrogánsan, csakis személyeskedve, hogy mekkora tudatlan suttyó. Ezért nem is reagáltam a kérdésedre, mert tudtam, hogy hozni fogod a várhatót, annyira meg engem nem hoz lázba ez az sg fórum, hogy folyamatosan nicknevekkel szájkaratézzak huszadrangú dolgokról.
Igazad van, nincsenek is gyakrabban műtőben, mint szabadságon. Na.