Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Azt lehet tudni, hogy az alkoholos italok nincsenek jó hatással arra, ha valaki kondizik pl (meg úgy amúgysem), de mi van az alkohol mentes sörrel? Az is ugyanúgy vízhajtó hatású mint az alkoholos, vagy azt azért lehet fogyasztani edzés mellé? Nem igazán vagyok képben a biológiai folyamatokkal 😄
Válaszokat előre is köszönöm.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szerencsére tegnap nyertem a tippmixen, szóval lehet hogy beruházok egy ilyen jobb minőségű kreára 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Pl: Scitec Ultrapure
Myprotein Creapure
Utoljára szerkesztette: mgkp, 2014.11.22. 00:19:27
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
De igazából ha olyan értelmetlen módszer lenne, akkor nem kéne hogy akárki jegyezze ezeket az embereket a termen kívül, de pl. Bohos, Bereczki világbajnokok is, ha jól tudom.
Swedish people are albino monkeys
Van értelme ilyen tartományú edzésnek, ahogy írtad, igen, de csak akkor, ha az izmokat a nagy súlyhoz akarjuk szoktatni. Egy profi testépítő meg szarik a súlyokra, elvileg, mert nem azért küzd.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
The Protector: a standard "szedés": Reggel zabbal egy adag, edzés után két adag a többi fehérje pedig kajából megy. De ha ilyen kérdésed van, előtte mindenképp olvasgass egy kicsit... legalább egy Sárga kapszulát.
Utoljára szerkesztette: xxxpaulxxx, 2014.11.21. 09:10:55
A nem natúroknak megvan a lehetőségük választani, hogy "rángatni, vagy nem rángatni"😄 Mi pedig befogjuk a pofánkat és edzünk "rendesen".😊
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Én konkrétan azóta tudom, mióta egy egykori évfolyamtársam velük készül, és látom a különbséget a "lemegyek, leedzek, kicsit izzadok és királyság", meg a gurtni szétszaggatós, folyamat okádós, épelméjűség határait súroló edzés között. Ettől még nem leszek a híve, sem követni nem akarom.
Arra célzott, hogy te, mint (valszeg) naturál sportoló nem fogod megérteni, hogy ők miért csinálják ezt így, ahogy.
Szeretnek tanacsot kerni feherje ugyben.Sosem hasznaltam feheret edzeshez,csak etellel vittem be magamba viszont most szeretnek egyet hasznalni.Tudtok nekem ajanlani jofele feherjet amit itt Londonban is meg tudok venni.A lenyeg nekem h egy kis tomeget szerezzek.A fo gond azzal van h rendesen eszek de iszonyat nagy az energiafelhasznalasom.
Elore is koszi a segitseget.
2. először gondold át, hogy te milyen hangnemben írsz, és talán olyanban kapsz majd választ is.
Egyébként ok... nekik ez válik be, ez tény... viszont az előbb említett példámban Krisztián igazán rászólhatott volna a kicsit sem profin kinéző haverja/kuncsaftjára, hogy ez nem az a szint...
No de ez már a "ki, milyen személyi edző" rovat és sajna sok ilyennel szembesül az ember fia, amikor nem igazán érti, hogy az adott edző miért is kapja a fizetését.😊
Majd szóljon valaki Johnnie Jacksonnak is, hogy nagy lófasz amit csinál, talán integetni is fog neki az Olympia színpadáról.
Utoljára szerkesztette: Tyler1, 2014.11.20. 15:17:22
reszemrol lezarva
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Múltkor is látom a Krisztiánt, hogy valami haverjá/kuncsaftját motiválja az 500++ kilós lábtolás alatt, üvöltenek mint állat az a kicseszett súly meg épp, hogy egy 20 centis tartományban mozog.
Ettől függetlenül a Kornél emberileg tényleg szimpatikus így videók alapján.
Utoljára szerkesztette: xxxpaulxxx, 2014.11.20. 11:41:38
Lehet, hogy nem közösségi oldalakról, meg kereskedelmi tévékből kéne informálódni, nem? 😊
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.