12316971501353788406.png
  • mgkp
    Szuper reakció, semmire sem reagáltál. Ezek a hiedelmek meg olyanok, hogy a legtöbb fórumon, olyan beszélgetésekben, amiknek a magyar orvoslás a témája, mindig előkerülnek. :D

Állítottam olyat, hogy nem világszínvonalú a magyar orvosképzés? Nem is volt szó az orvosképzésről. Le is írtam, hogy kik mennek ki külföldre. A keresésben talált 3. cikk is írja, hogy az elismert orvosok többsége menekül innen a faszba. Azt is megmagyarázhatnád, hogy a negatív kritikák többsége és más külföldre kijutott orvosok véleményénél milyen más bizonyítékot akarsz még. Tudom, a félisteni logikád alapján, a labdarúgó-edzőink is a legjobbak, és a szar sem büdös.

Azt meg jó lett volna leírni, ha ezekre a dolgokra gondolsz a kórházakban. Tudom, hogy az orvosi fehérje és a tápkieg fehérje között semmi különbség nincs, de nekem baromira nem az jött le, hogy az orvosi fehérjére gondolsz. Amúgy, akkor még nagyobb elmebetegség az orvosok részéről, hogy mi a fasz bajuk van a tápkiegekkel. Igen, ez is biztos csak hiedelem, tudom, azért van tele a bodybuilder, shopbuilder és ez a fórum is olyan történetekkel, hogy milyen faszságot beszélt nekik az orvos a tápkiegekről. Hiedelem, semmi más!

Amúgy szerinted a sértegetéseid engem meghatnak? Nem talán bedurciztál?

De biztos az is véletlen, hogy interneten beteg kérdez, orvos-válaszolnál ilyet ír az orvos, hogy: "Arra figyeljen, hogy a fehérjeporok ne tartalmazzanak kreatint és taurint, mivel ezek már károsíthatják a szervezetét." Ezek mind hiedelmek!