Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem az
"nem mondom hogy 10 év múlva teleportálgatni fogunk, de mindenesetre feltáratlan terület"
-sustanon
-omnadren 210
-testosteron enantat
én az omnadren 210 mellé szavazok
"nem mondom hogy 10 év múlva teleportálgatni fogunk, de mindenesetre feltáratlan terület"
Nem.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Abban ott lesz az is, hogy kezdj hozzá és hogyan folytasd.
Szerintem utána gyere vissza és kérdezz bátran bármit, fognak/fogunk segíteni!
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Kész is.
Ilyen fiatalon inkább a saját súlyoddal végzett gyakorlatokat csináld (fekvőtámasz, felülés, tolódzkodás, húzódzkodás, stb), azok nem basszák szét az izületeidet.
Az első évben mindenképpen kerüld a nehéz súlyzós edzéseket, hagyd megerősödni a tested a későbbi terhelésre.
Ha meg türelmetlen vagy akkor adj bele mindent, csak később ne lepődj meg. 😊
Egyél rendesen, a legtöbb amit még pluszban megadhoz vehetsz az némi fehérje, ezen kívül felesleges és tilos mást magadba tömnöd.
Egyéb kiegészítőket (akár legális, akár koksz) majd elég a természetes növekedésed megállásakor és a tinédzser hormonháztartás lezengése után elkezdeni szedni, már ha van rá igényed.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
a cél a rambo kinézet
hellosztok<#integet2>#integet2>
Milyen helyes irány?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.10.17. 19:13:33
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Bunny koxolt, nem büszke rá, sőt. De abbahagyta nagyon régen és azóta nyíltan szembe is megy ezzel az iránnyal.
Valaki meg tudná magyarázni, hogy aki valaha koxolt, az miért hiteltelen, ha később rájött ennek a hátulütőire és amúgy szakemberként azóta a kox ellen harcol?
A Bálint gyerekhez meg csak annyit, hogy érdekes módon egyetlen kérdésre nem tudott válaszolni: ha először puncsolva jön oda valami facebook hülyeséggel, akkor utána hogyan tud egyből szidalmazásba fordulni Bunny - amúgy tényleg paraszt - reakcióját olvasva? Milyen ember az ilyen? Mert azt tudjuk, hogy Bunny milyen ember, de nem is csinál titkot belőle. Viszont legalább következetes.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Swedish people are albino monkeys
Dr. Csernus mekkora király, mert ő drogos volt, leszokott, és a drog ellen szólal fel. Ugye? Nagykirály. Bunny, koxolt, abbahagyta, szar. Azért kicsit hitelesebben tud így beszélni a dolgokról, mintha nem próbálta volna, mégis (gondolom az agyszint miatt) leszólják emiatt.
Megvan?
Swedish people are albino monkeys
A Bálint gyerek jószándékkal írt neki egy üzenetet, erre meg lehet nézni mit kapott... és bunny vergődik. Én se hagynám magam, ha valaki ok nélkül belémkötne.
A "rajongótáborról" meg el lehet mondani, hogy ugyanolyan papucsok, mint Kathi Béláé. Meg se próbálnak gondolkodni, hogy ki kezdeményezte ezt a szócsatát, miért fajult el ide a helyzet. Persze biztosan sokan írnak neki üzenetet, hogy saját magát égeti, csak azt nem teszi ki.
Kathi Béla után újabb csalódás, ezúttal Bunnyban. Kár, pedig mindkettőjük példakép. (volt?)
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Hol lehet meghallgatni azt a "beszélgetést".Már mindenhonnan törölték. 😞
mov ah,4ch int 21h end
mov ah,4ch int 21h end
elore is koszi.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A te szinted is kimagasló. Az anyanyelved nem megy, ezt érted, ugye? Nincs egy sorrend amúgy? Először megtanulom kifogástalanul használni az anyanyelvemet, hogy legalább azt a keveset jól el tudjam mondani, amit magamtól arra érdemesnek tartok.
Teljesen igaza van Bunnynak, amikor szidja a web2-t. MINDENKI nyilatkozni akar, a minimum szint pedig az lett, hogy megértsék, a kívánt gomb lenyomása után megjelenik a karakter a képernyőn. Aki erre rájött, az már fossa is magából a hülyeséget.
Azt kéne megérteni, hogy Kathi Béla nem pont azon húzta fel magát, hogy valaki ugat a kedvesére. Arra a nőre, aki egyébként (és ez szimpátiától független) és most nyerte meg a BodyFitness kategóriát az európai Arnold Classic-on. Ezek után mennyire életszerű, hogy valaki pont az ő teljesítményét fikázza? Miért pont azét kell, aki nyert? Egyszerű: rosszindulatból. Szóval jó eséllyel ott van Béla kirohanásában az is, hogy ha valaki, aki úgy él, mint ő, úgy áll hozzá a sporthoz, mint ő és annyi mindent letesz az asztalra, az talán nem ezt érdemelné. Azon túl pedig a világ legtermészetesebb dolga, hogy ha valaki beugat a barátnőnknek, akkor azt pofán kell baszni. Lehet polkorrektkedni, meg finomkodni és nyomatni a szöveget arról, hogy mi éri meg és mi nem. Ezzel a hozzáállással jutott oda a világ, ahol most tart. Egy liberális szemétdomb, ahol azzal lehet versenyeket és tehetségkutatókat nyerni, hogy valami deviáns szar vagy, lehetőleg buzi, de a legjobb, ha mellé még nehézsorsú cigány is.
Hogy kinél hol szakad el a cérna, azt ne a laikus akarja már megmondani. Lehet, hogy Bélánál most telt be a pohár. Ő nem az a fajta ember, aki csak úgy hagyja a dolgokat. Ha az lenne, nem ismernénk a nevét sem. Szóval egyrészről szórakoztató dolog, hogy "háború van" és ő bizony "nem buzi", de ha le akarja tépni a fejét egy kis rosszindulatú köcsögnek, akkor egyből "méltatlan" és "felesleges".
Ha valaki eljutott idáig az életben, akkor bizonyára el tudja dönteni magától, hogy megéri-e.
Nem?
Felhúzás témára visszatérve: Ez nagyon szép teljesítmény kétségkívül. Látszik milyen jól használja a gyerek az erős lábát(1értelmű ezért tolja szumó-stílusban. A normál felhúzásnál azért kicsit nagyobb a tartomány, az erőkar. Nemrég olvastam a tnation-ön 1 cikket, ami szerint bizony a negatív szakasz nem annyira fontos. Bár lehet ez is inkább a nagyon haladóknak szól.
Idővel bizony mint minden, a sporttudomány is változik. Ugye már vannak lázadók akik próbálnak bizonyítani a Westside-módszer "dogmái" ellen. A végszó szerintem az, hogy 1 bizonyos szint után nem árt változtatni a módszereken, technikákon ha elér a sportoló 1 platót.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Utoljára szerkesztette: Panzermeyer, 2014.10.11. 20:53:21
mov ah,4ch int 21h end
Jenő egy igazi úriember, ő viszont most nagyon nagyot nőtt a szememben, és innentől kezdve már nem érdekel, hogy túl széles a dereka. Igazi sportember, a szó minden értelmében. De, ha valaki ezt olvassa, aki illetékes, és akár a pozitív, akár a negatív részekre reagál magában, vagy máshol, az jusson eszébe, hogy én is a számára csak egy huszadrangú Józsika vagyok, és ne én mondjam meg azt, hogy neki vagy másnak mit kell gondolnia magáról, egy hozzátartozójáról, vagy a barátjáról. Tudni kell ezeket a dolgokat fejben a megfelelő helyre rakni. Ennyi.
mov ah,4ch int 21h end
"Es hogy mi a dopping es mit érhetünk el vele?Most sokkot fogtok kapni,de minden élsportoló használja...aaaaa!!!Te jo ég!!!!Sőt,tovább megyek,az edző terembe járok nagy hányada használja!De lehet,amúgy te is használod,mert ha megnézzük a hivatalos listát,az aszpirin,de még a köptető is annak számít,vagy a nagymama vizhajtoja!Na bumm....
Szoval a nagyi is kokszos!"
Össze illenek Bélával. <#hehe>#hehe>
mert halal seggek hozza. le merem fogadni, hogy az emberek 99%nak fingja nincs arrol mi a fasz a ch prot meg zsir nemhogy az aranyokkal foglalkozzon meg asvanyokkal vitaminokkal rosttal meg aerob anaerob hiit edzesben szett orias tri szuper koredzes negativ, teljesen fogalmatlanok. jon egy magabiztos kuruzslo jo pr es mar rohannak is hozza mint a western filmben az indianos faszom tollert a falusi hogy ez megved a viperatol kb.
MJ rulz Pink Team The Only One
Igazából így is többet törődtem vele, mint amennyire érdekelt. Rosszabbul nem fogok aludni ha feljelentik Kathit, ha elpicsázzák a srácot, viszont hogy hova szélesedett ez a pitiáner botrány, az elgondolkodtató.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
10szer leirta, hogy szemelyes erdekeivel ellentetben bla bla, mekkora arc vagyok hogy leszedem geccciii
azert meg a vegen kurva elegansan beszol belanak hogy eloember meg makog
"amikor magasabb érdekeket kell szolgáljunk személyes sérelmeinket félretéve" mekkora felulemelkedo a srac, kurvara isten
"ezért most nekem kell (megint) okosabbnak lennem" no comment baszdmeg, mindjart elelvez magatol
"Végezetül pedig annyit, hogy remélem Béla, Vivi, és mindenki, aki körülötted van tanultatok ebből az esetből," a vegezetul meg 30 bekezdes. plusz a nagy nevelo a nagy eszoszto twb... jesszisom abbahagyom ultra gaz ez a gyerek is.
egy dologra jo volt ez a balhe. kiderult (megint) hogy ez a sport tetszik nem tetszik, mar a jellege miatt is gondolom, tele van onelegult, nagykepu, arrogans gyokerrel.
MJ rulz Pink Team The Only One