Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

?
nekem az

"nem mondom hogy 10 év múlva teleportálgatni fogunk, de mindenesetre feltáratlan terület"

és szerintetek ezek közül ár/érték arányban melyik éri meg legjoban?

-sustanon
-omnadren 210
-testosteron enantat

én az omnadren 210 mellé szavazok

"nem mondom hogy 10 év múlva teleportálgatni fogunk, de mindenesetre feltáratlan terület"

Mor3llo
"a cél a rambo kinézet"

Nem.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Riddick21
Sima hülye már nem is lehet? 😮

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

veszelka
etetitek itt a trollt, aztán csodálkoztok..

Riddick21
Fritz elmondott nagyjából mindent, de ajánlott a Sárga Kapszula c. könyv beszerzése és elolvasása, abból komoly tudást szerezhetsz magadnak a témában. Viszonylag rövid, egy délután alatt végigolvasható, és ha felfogtad, ami benne van, akkor már előrébb jársz, mint a haverjaid 80%-a.
Abban ott lesz az is, hogy kezdj hozzá és hogyan folytasd.
Szerintem utána gyere vissza és kérdezz bátran bármit, fognak/fogunk segíteni!

0Fritz0
Először a terem felé indulj, majd a kinai boltban vegyél egy fejkendőt.
Kész is.

Ilyen fiatalon inkább a saját súlyoddal végzett gyakorlatokat csináld (fekvőtámasz, felülés, tolódzkodás, húzódzkodás, stb), azok nem basszák szét az izületeidet.
Az első évben mindenképpen kerüld a nehéz súlyzós edzéseket, hagyd megerősödni a tested a későbbi terhelésre.

Ha meg türelmetlen vagy akkor adj bele mindent, csak később ne lepődj meg. 😊

Egyél rendesen, a legtöbb amit még pluszban megadhoz vehetsz az némi fehérje, ezen kívül felesleges és tilos mást magadba tömnöd.
Egyéb kiegészítőket (akár legális, akár koksz) majd elég a természetes növekedésed megállásakor és a tinédzser hormonháztartás lezengése után elkezdeni szedni, már ha van rá igényed.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

sziasztok elszeretném kezdeni a testépítést 16 éves vagyok merre induljak
a cél a rambo kinézet
hellosztok<#integet2>
Tyler1
Nem a viselkedéséről volt szó.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Szerinted hányan hagyták abba a kokszolást az ő heroltozása után?

Milyen helyes irány?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egy picsaszájú köcsög ember fröcsögését látják halják h mindenki milyen köcsög meg hülye ő meg osztja az észt h mennyire ott van meg profi

Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2014.10.17. 19:13:33

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Tyler1
Nem a koksz ellen harcol, saját maga alatt senki nem vágja a fát, inkább prevenciós jelleggel próbál helyes irányt mutatni annak a nagy átlagnak, aki full hülye ehhez a sporthoz is, és tudás nélkül akarják, vagy tolják tele magukat minden szarral, pedig se edzeni, se étkezni nem tudnak helyesen.

Nem értem mit kell azon fennakadni, hogy anno koxolt. Lemész bármelyik terembe, kb. minden 4. ember koxol vagy koxolt. Ahova én járok/jártam, volt egy nagydarab srác, nem volt szálkás, de volt rajta izom bőven. Mindig úgy gondoltam, hogy hasonló formát hosszú évek alatt el tudok érni én is. Erre azt hallottam, hogy az egyik ismerősömmel beszélgetett az étrendjéről, meg hogy mióta eddz, és hogy már bánja, hogy koxolt és már abbahagyta fél éve. Hány ilyen ember járhat le nap mint a nap terembe és sosem derül ki, vagy csak hosszú idő után, hogy nyomta a koxot magába mint a csirkerizst...

DarkHorSe
En igy is eleg meno vagyok

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Roger6
Teljesen egyetértek veled, sokkal hitelesebb így egy ember. <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Riddick21
Nekem hitelesebb valaki, aki letette a koxot, drogot, alkoholt, akármit, mint valaki, aki csak kívülről pofázik bele ebbe az egészbe és van valamilyen véleménye, ami mögött semmiféle gyakorlati háttér nincs, csak egy egyszerű vélemény, amit bárki le tud hozni.
Bunny koxolt, nem büszke rá, sőt. De abbahagyta nagyon régen és azóta nyíltan szembe is megy ezzel az iránnyal.
Valaki meg tudná magyarázni, hogy aki valaha koxolt, az miért hiteltelen, ha később rájött ennek a hátulütőire és amúgy szakemberként azóta a kox ellen harcol?
A Bálint gyerekhez meg csak annyit, hogy érdekes módon egyetlen kérdésre nem tudott válaszolni: ha először puncsolva jön oda valami facebook hülyeséggel, akkor utána hogyan tud egyből szidalmazásba fordulni Bunny - amúgy tényleg paraszt - reakcióját olvasva? Milyen ember az ilyen? Mert azt tudjuk, hogy Bunny milyen ember, de nem is csinál titkot belőle. Viszont legalább következetes.

Roger6
Nem, hanem viselkedésmódra. Esetleg ha még többet káromkodnál, akkor menőbb lennél még egy fokkal.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

DarkHorSe
Mert nem birom a koxos meg a drogos embereket? Ahogy gondolod.

Roger6
Hehe, hasonló vagy Bunny-hoz, nagyon is. 😊

DarkHorSe
Szeritenm a drogosok is hulladek gecik

Roger6
Én egy dolgot megjegyeznék a Bunny-val kapcsolatban. Mert ugye a fröcsögés az meg mindig, hogy Bunny koxolt, ezért mekkora szar, hogy most meg kajak ellene van (megjegyzem, Bunny szerintem is paraszt, csak amit tesz a sportért, a közösségért, az szimpatikus).

Dr. Csernus mekkora király, mert ő drogos volt, leszokott, és a drog ellen szólal fel. Ugye? Nagykirály. Bunny, koxolt, abbahagyta, szar. Azért kicsit hitelesebben tud így beszélni a dolgokról, mintha nem próbálta volna, mégis (gondolom az agyszint miatt) leszólják emiatt.

Megvan?

DarkHorSe
Jo hat bunny alap koxos vadparaszt, aki kelloen jo szarul is nez ki hozza. VIszont a tudasa elismeresre melto, bar attol hogy paraszt marad 😄

Prince of Máté
Szánalom, amit a Nyúl művel.
A Bálint gyerek jószándékkal írt neki egy üzenetet, erre meg lehet nézni mit kapott... és bunny vergődik. Én se hagynám magam, ha valaki ok nélkül belémkötne.
A "rajongótáborról" meg el lehet mondani, hogy ugyanolyan papucsok, mint Kathi Béláé. Meg se próbálnak gondolkodni, hogy ki kezdeményezte ezt a szócsatát, miért fajult el ide a helyzet. Persze biztosan sokan írnak neki üzenetet, hogy saját magát égeti, csak azt nem teszi ki.
Kathi Béla után újabb csalódás, ezúttal Bunnyban. Kár, pedig mindkettőjük példakép. (volt?)

adam46
Szánalmas mind a kettő viselkedése. Bunny is írja, hogy leszarja az ilyen kis buzi gyerekeket, persze... Pár napja másról sem szól a az edző válaszol rovat, csak hogy szidják egymást.
Roger6
Véletlenül beleolvastam a builder Edző Válaszol rovatába, ahol Bunny kontra Balint91 van. Én ennyi káromkodást egész évben nem olvastam eddig, mint ott 5 perc alatt. Mentem gyónni. Vagy inkább hagymát pucolni a páchoz. Igen, inkább ez lesz...

Smithie

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Szevasztok kakaóscsigazabálók! 😊

Hol lehet meghallgatni azt a "beszélgetést".Már mindenhonnan törölték. 😞
Panzermeyer
Ez csak a felajánlott ajándék, ami elé a kis pipát tudod tenni, hogy kéred-e. Most egy egész doboz Multi Pro Plust dobott nekem. Nem rossz ajándék.

mov ah,4ch int 21h end

Prince of Máté
Hogy szól ez az akció? Mert én csak az 5%-os kedvezményüket látom

Panzermeyer
Oké, egy egész doboz. Hm, nem rossz!

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Rendelt mostanában a sárga oldalról valaki? Mit akar az jelenteni, hogy ajándékba adnak Multi Pro Plust? 1 tasak, 2-3 tasak, vagy egy egész doboz? (Na ezt az utolsót azért kötve hiszem, de hátha mégis... <#idiota> )

mov ah,4ch int 21h end

Attila8805
van vmi oldal ahol rangsorolva vannak a kiegeszitok velemenyek alapjan?
elore is koszi.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Smithie
Itt a felvétel.

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

adam46
Milyen jó ez a kis bírói "fedélzeti" kamera. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

csuszi
nem.

MJ rulz Pink Team The Only One

adam46
Ne haragudj, de milyen magyar szó a "nehézsorsú"? Nem inkább nehéz sorsú? Lehet előbb az anyanyelved kellene elsajátítani, utána jöhetne ez a hozzászólás.
Riddick21
"eszet"
A te szinted is kimagasló. Az anyanyelved nem megy, ezt érted, ugye? Nincs egy sorrend amúgy? Először megtanulom kifogástalanul használni az anyanyelvemet, hogy legalább azt a keveset jól el tudjam mondani, amit magamtól arra érdemesnek tartok.
Teljesen igaza van Bunnynak, amikor szidja a web2-t. MINDENKI nyilatkozni akar, a minimum szint pedig az lett, hogy megértsék, a kívánt gomb lenyomása után megjelenik a karakter a képernyőn. Aki erre rájött, az már fossa is magából a hülyeséget.

Azt kéne megérteni, hogy Kathi Béla nem pont azon húzta fel magát, hogy valaki ugat a kedvesére. Arra a nőre, aki egyébként (és ez szimpátiától független) és most nyerte meg a BodyFitness kategóriát az európai Arnold Classic-on. Ezek után mennyire életszerű, hogy valaki pont az ő teljesítményét fikázza? Miért pont azét kell, aki nyert? Egyszerű: rosszindulatból. Szóval jó eséllyel ott van Béla kirohanásában az is, hogy ha valaki, aki úgy él, mint ő, úgy áll hozzá a sporthoz, mint ő és annyi mindent letesz az asztalra, az talán nem ezt érdemelné. Azon túl pedig a világ legtermészetesebb dolga, hogy ha valaki beugat a barátnőnknek, akkor azt pofán kell baszni. Lehet polkorrektkedni, meg finomkodni és nyomatni a szöveget arról, hogy mi éri meg és mi nem. Ezzel a hozzáállással jutott oda a világ, ahol most tart. Egy liberális szemétdomb, ahol azzal lehet versenyeket és tehetségkutatókat nyerni, hogy valami deviáns szar vagy, lehetőleg buzi, de a legjobb, ha mellé még nehézsorsú cigány is.

Hogy kinél hol szakad el a cérna, azt ne a laikus akarja már megmondani. Lehet, hogy Bélánál most telt be a pohár. Ő nem az a fajta ember, aki csak úgy hagyja a dolgokat. Ha az lenne, nem ismernénk a nevét sem. Szóval egyrészről szórakoztató dolog, hogy "háború van" és ő bizony "nem buzi", de ha le akarja tépni a fejét egy kis rosszindulatú köcsögnek, akkor egyből "méltatlan" és "felesleges".
Ha valaki eljutott idáig az életben, akkor bizonyára el tudja dönteni magától, hogy megéri-e.
Nem?

Sippie
😄DDDD
<#taps>
Roger6
A szumó technikában kevésbé kell a lábat használni, szóval nem egészen helyes amit írtál. Majd állj oda felhúzásnál a rúdhoz, aztán húzz fel így, a hátad sokkal jobban dolgozik, pont a terpesz miatt. A terpesz miatt kell kevésbé használni a lábat.

Hu, nem semmi téma ez gyerekek...Nyilván lehet mondani hogy m őkmár ezt+azt letettek az asztalra,ellentétben a blaabla... De azért tényleg ennek a sportnak a tömegsport jellegét is erősteni kéne, nem csak a bálványimádat, hogy olyan akaroklenni mint ez vagy az! Ebből a szempontból igaza van a srácnak, ő a kultúráltabb-naturál vonalat képviseli ami azért becsülendő szerintem. Mert leh jönni azzal hgy "mit akar ez a noname senki" meg hassonlók..viszont a vassport legjobbjainak értékrendben, viselkedésben is jó példával kell hogy elöl járjanak szvsz! Úgyhogy Jenőnek tényleg respect, magam is meglepődtem milyen kultúráltan fogalmazott(egyáltalán ő írta?)

Felhúzás témára visszatérve: Ez nagyon szép teljesítmény kétségkívül. Látszik milyen jól használja a gyerek az erős lábát(1értelmű ezért tolja szumó-stílusban. A normál felhúzásnál azért kicsit nagyobb a tartomány, az erőkar. Nemrég olvastam a tnation-ön 1 cikket, ami szerint bizony a negatív szakasz nem annyira fontos. Bár lehet ez is inkább a nagyon haladóknak szól.
Idővel bizony mint minden, a sporttudomány is változik. Ugye már vannak lázadók akik próbálnak bizonyítani a Westside-módszer "dogmái" ellen. A végszó szerintem az, hogy 1 bizonyos szint után nem árt változtatni a módszereken, technikákon ha elér a sportoló 1 platót.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Panzermeyer
Perszehogy. Milyen hamburgert szeretnél? <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Panzermeyer, 2014.10.11. 20:53:21

mov ah,4ch int 21h end

Sippie
Bölcsész vagy? <#idiota>
Panzermeyer
Te jó ég. Egy névtelen Józsika annyit írt egy huszadrangú oldalon, hogy a Vivi kokszol és rosszul edz. Sajnos a felvétel már nem elérhető, így azt nem tudom meghallgatni, de kb el tudom képzelni a leírásokból a tartalmát. Ez vihar a biliben, és tényleg nem volt más, mint a sztereotípiák erősítése. Innen látszik, hogy Bélánk nem túl okos (mondjuk ezt eddig is sejtettem). Amikor az én szakmámat támadják egyfolytában a nem túl okos Józsikák, sokszor én is beírtam volna ezt-azt 1-1 FB hozzászólásra, és sokszor el is kezdtem, de aztán meggondoltam magam, mert végiggondolva nem ért annyit az egész, hogy az ő értelmi szintjükre süllyedve kabarézzak a neten, vagy hisztérikus állapotban felhívjam az illetőt. Egyszerűen csak elraktam magamban a személyt a fejemben egy cimkével a homlokán, hogy "nem túl értelmes", és ennyi.
Jenő egy igazi úriember, ő viszont most nagyon nagyot nőtt a szememben, és innentől kezdve már nem érdekel, hogy túl széles a dereka. Igazi sportember, a szó minden értelmében. De, ha valaki ezt olvassa, aki illetékes, és akár a pozitív, akár a negatív részekre reagál magában, vagy máshol, az jusson eszébe, hogy én is a számára csak egy huszadrangú Józsika vagyok, és ne én mondjam meg azt, hogy neki vagy másnak mit kell gondolnia magáról, egy hozzátartozójáról, vagy a barátjáról. Tudni kell ezeket a dolgokat fejben a megfelelő helyre rakni. Ennyi.

mov ah,4ch int 21h end

adam46
Oké, Viviennek se adott sok eszet az isten.

"Es hogy mi a dopping es mit érhetünk el vele?Most sokkot fogtok kapni,de minden élsportoló használja...aaaaa!!!Te jo ég!!!!Sőt,tovább megyek,az edző terembe járok nagy hányada használja!De lehet,amúgy te is használod,mert ha megnézzük a hivatalos listát,az aszpirin,de még a köptető is annak számít,vagy a nagymama vizhajtoja!Na bumm....
Szoval a nagyi is kokszos!"

Össze illenek Bélával. <#hehe>
csuszi
<#puszi>

Roger6
Háháááá, most olvastam Kiss Jenő levelét, max respect.

Roger6
ÉN Tomcatet utálom mint a szart, a kezdeményezést imádom, az nem ugyanaz. <#awink>

csuszi
"Viszont fogalmam sincs miért követik az emberek, miért foglalkoznak egyáltalán ilyen szintű tudatlan oldallal,"
mert halal seggek hozza. le merem fogadni, hogy az emberek 99%nak fingja nincs arrol mi a fasz a ch prot meg zsir nemhogy az aranyokkal foglalkozzon meg asvanyokkal vitaminokkal rosttal meg aerob anaerob hiit edzesben szett orias tri szuper koredzes negativ, teljesen fogalmatlanok. jon egy magabiztos kuruzslo jo pr es mar rohannak is hozza mint a western filmben az indianos faszom tollert a falusi hogy ez megved a viperatol kb.

Tyler1
Egyik fél sem jobb. Rettenetes butaságokat ír ő is, ráadásul tényleg nulla szakmai hozzáértéssel. Egyszerű hobbi kondis, aki valamiért örömét leli az ilyen provokatív írásokban. Viszont fogalmam sincs miért követik az emberek, miért foglalkoznak egyáltalán ilyen szintű tudatlan oldallal, köztük olyanok is, mint Béláék. Ezt az egészet úgy át kellett volna lépni mindenkinek, mint egy pocsolyát. Múltkor Toldi Zsuzsi kapcsán robbantott ki hasonló vitát, de az kommentekben kimerült. Egyszerű, az ilyet nem kell lájkolni, nem kell a még nagyobb hírveréssel ráirányítani a figyelmet, és közönség híján nem lázítja a népet. Paraszt szintre lesüllyedni ez miatt meg mindenkinek a saját szegénységi bizonyítványát mutatja, pláne közismert sportemberekét.

Igazából így is többet törődtem vele, mint amennyire érdekelt. Rosszabbul nem fogok aludni ha feljelentik Kathit, ha elpicsázzák a srácot, viszont hogy hova szélesedett ez a pitiáner botrány, az elgondolkodtató.

csuszi
mondjuk a gyerek nmegint tultolta:
10szer leirta, hogy szemelyes erdekeivel ellentetben bla bla, mekkora arc vagyok hogy leszedem geccciii
azert meg a vegen kurva elegansan beszol belanak hogy eloember meg makog
"amikor magasabb érdekeket kell szolgáljunk személyes sérelmeinket félretéve" mekkora felulemelkedo a srac, kurvara isten
"ezért most nekem kell (megint) okosabbnak lennem" no comment baszdmeg, mindjart elelvez magatol
"Végezetül pedig annyit, hogy remélem Béla, Vivi, és mindenki, aki körülötted van tanultatok ebből az esetből," a vegezetul meg 30 bekezdes. plusz a nagy nevelo a nagy eszoszto twb... jesszisom abbahagyom ultra gaz ez a gyerek is.

egy dologra jo volt ez a balhe. kiderult (megint) hogy ez a sport tetszik nem tetszik, mar a jellege miatt is gondolom, tele van onelegult, nagykepu, arrogans gyokerrel.