12316971501353788406.png
  • mgkp
    Ez is aztán hatalmas érvelés, hogy hazajövök majd a magyar orvoshoz, mert a UK-ban ez meg az lesz. Voltam már angol háziorvosnál, kórházi orvosnál is. Egyedül a várakozási idő volt sok, amúgy teljesen meg voltam elégedve. Teljesen kivizsgáltak, elláttak, mindenre odafigyeltek, levelet küldtek, stb. Nem fizettem semmit.

Még mindig nem érted meg, hogy ha a te haverjaid is hazajönnek, akkor feltételezem, hogy egy ISMERŐS orvoshoz jönnek haza vagy FIZETNEK. Kurvára nem egyenrangú így összehasonlítani a két dolgot.

Egy eldöntendő kérdésre, amire NINCSEN tudományos bizonyíték csak így lehet érvelni. Tapasztalatok alapján és más olyan orvosok közleményei alapján, akik benne voltak a rendszerben itt és ott is, és össze tudják hasonlítani a két rendszert. Nincs más. Elmondtam, nem kell máshogy érvelni sem a magyar labdarúgó-edzők kapcsán sem. Figyelj, most, akkor érvelek, ahogy te azzal a fergeteges agyaddal: Én is voltam már konferenciákon, ahol magyar labdarúgó-edzők vizsgáztak hétvégente és újítják meg a diplomájukat. Attól még a legtöbbje egy tróger, alulképzett, esetleg csókos fasz. Tudjuk, kész, pont. Ez látszik, ez a tapasztalat, ez a külföldi edzők véleménye (olyanoké, akik itt dolgoztak). Szerintem ez is csak egy szokásos mesemonda. :DD A magyar labdarúgó-edzők világklasszisok, nincs itt semmi gond!

Milyen minden kórházban ott a fehérje és az összetett szénhidrát? :DDDDDD Ne röhögtess kérlek.